Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 30 ianuarie-5 februarie 2011

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 12:49
2711 citiri
Cu ochii pe vedete Barfe din culise si rautati scuzabile - 30 ianuarie-5 februarie 2011
Foto: cdn.sheknows

Liviu Varciu a intrat intr-un nou scandal, de aceasta data nu cu Adelina Pestritu, ci cu DJ Harra pe care a lasat-o insarcinata. Luis Lazarus revine in atentie prin deschiderea propriei televiziuni, despre care spune ca o va depasi pe cea a lui Dan Diaconescu.

Deja o sa ajungem sa ne fie mila de Liviu Varciu. Voua, nu? Bine, acum a nu se intelege ca el nu are partea sa de vina ca nu se orienteaza catre fete de casa. Dar de ce a ajuns Liviu Varciu o rampa de lasare? Da, da stim ca Dj Harra era cunoscuta inainte de, insa nu era la fel de cunoscuta ca acum, asta trebuie sa recunoasca si ea. E adevarat ca a mai fost la televizor inainte, insa nu la fel de des ca acum, la toate emisiunile, la toate orele. Si ca sa nu mai spunem ca si inainte a aparut pentru ca mixa topless, dar asta e alta poveste, deocamdata sa vorbim de ea si Varciu.

Sa recapitulam: s-au intalnit, s-au dus la Varciu si timp de doua ore au facut ce au vrut. Bun, nimic de comentat, insa de aici pana la a face test de sarcina in direct la televizor la o emisiune foarte cunoscuta este cale lunga. Totusi nu aveam nevoie sa ne faca testul in direct. Daca nu o duceti la detectorul de minciuni, tot degeaba.

Pe de alta parte, nu putem fi de acord nici cu Liviu, care sustine ca in doua ore nu avea cum sa ramana insarcinata. Serios? :) Chiar l-am vazut pe Liviu intr-o zi la televizor plangandu-se ca nicio fata cu o familie normala nu se va mai apropia de el. Pai, mai Liviu, ce putem noi sa facem daca tu nu alegi cum trebuie?

Va era dor de Luis Lazarus? Ei lasa ca va trece dorul. Celebrul "jurnalist" revine in atentie prin lansarea propriei televiziuni, Zeus TV, despre care spune ca sigur o va intrece pe cea a lui Dan Diaconescu, televiziune careia fara dar si poate i-a adus tot el celebritatea, ca doar el e cel care a cautat-o pe Elodia prin cele mai ascunse coclauri.

Dana Rogoz a zis saptamana aceasta ca Facebook-ul este un mare tabloid. Nici macar nu stie cat adevar a grait. Pai sa mentionam cateva evenimente care au ajuns stiri dupa ce anumite persoane au "vorbit cu prietenii pe Facebook". Oana Lis a fost invitata la multe, mult prea multe emisiuni, dupa ce a scris pe site-ul respectiv ca vrea ca in noaptea nuntii sa fie din nou virgina si ca va face o operatie in acest sens. Interesant, nu?

La fel a patit si Oana Roman care a scris pe Facebook o rautate despre actuala iubita a fostului sau prieten Cornel Pasat. Si Oana Zavoranu a anuntat pe Facebook ca, daca intalneste vreodata oameni care ranesc animalele, o sa ii distruga. Si exemplele pot continua. :)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete romanesti, #vedete din Romania , #barfe vedete