Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Demi Moore si dependenta periculoasa de Ashton Kutcher

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 09:10
3680 citiri
Demi Moore si dependenta periculoasa de Ashton Kutcher

Proaspat scapata de la dezintoxicare, Demi Moore incearca sa iasa la lumina. Ceea ce o motiveaza, insa, se pare ca este tot dragostea pentru fostul sot.

Acrita s-a intors saptamana trecuta la Los Angeles, dupa o cura de dezintoxicare si o saptamana petrecuta in Hawaii pentru refacere. Dupa cum marturisesc apropiatii, Demi Moore este departe de a fi refacuta: nu poate inca sa accepte destramarea relatiei si sa scape de dependenta de fostul sot, Ashton Kutcher, informeaza Le Matin.

In ianuarie, actrita de 49 de ani a fost spitalizata de urgenta, dupa inhalarea unui gaz halucinogen. Starea de sanatate era inrautatita si de faptul ca actrita nu se mai hranea cum trebuie si abuza de medicamente.

Apropiatii actritei se tem de o recidiva: "Starea sa de spirit depinde numai de mesajele trimise lui Ashton si de rapiditatea cu care el ii raspunde", a explicat o prietena a vedetei revistei Grazia.

"Daca el se arata distant in mesaje, Demi incepe sa intre in panica. Ea nu vrea sa admita ca aceasta dependenta de Ashton ii face rau. Spune doar ca incearca sa fie din nou impreuna".

Demi Moore nici nu vrea sa auda de actrita Lorene Scafaria, care i-a luat locul in inima lui Ashton Kutcher. "Adevaratul inamic al lui Demi este chiar Demi", a adaugat sursa. In timpul curei de dezintoxicare, lucrurile au parut sa mearga bine, pana ce Ashton a acceptat sa vina sa o vada. Incepand din acel moment, Demi nu a reusit sa-si mai gaseasca calmul. A devenit foarte nelinistita si a hotarat sa pareasca spitalul".

O plecare precipitata care i-a nelinistit de data aceasta pe cei apropiati. Ei si-au amintit ca in tinerete actrita a reusit sa invinga alcoolul si drogurile, dar lupta nu a fost deloc usoara. Va reusi si de data aceasta?

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Demi Moore dependenta Ashton Kutcher, #Demi Moore consum droguri , #barfe vedete