The Telegraph: Angela Gheorghiu, batuta de sot - dezvaluiri "prostesti si triste"

Autor: Ana Ilie
Joi, 04 Iulie 2013, ora 23:24
7941 citiri
The Telegraph: Angela Gheorghiu, batuta de sot - dezvaluiri "prostesti si triste"

Marturisirile sopranei Angela Gheorghiu cu privire la faptul ca a fost batuta de fostul sau sot, tenorul Roberto Alagna, sunt considerate un strigat pentru atentie de catre un jurnalist britanic.

Rupert Christiansen, jurnalist la The Telegraph, spune ca dezvaluirile Angelei Gheorghiu sunt "prostesti si triste".

Intr-un interviu acordat unui alt cotidian britanic, soprana romana Angela Gheorghiu a declarat ca fostul sau sot a supus-o la "violente" si a detaliat ca acesta i-a dat "o lovitura peste fata" in fata tatalui si fratelui sau, care au asistat impasibili la incident.

Gheorghiu nu da detalii cu privire la acest abuz si fostul sau sot a refuzat sa comenteze. Jurnalistul arata ca pana in acest moment este greu de imaginat ca s-a intamplat ceva mai grav decat exasperarea exploziva de tip marital. Este neplacut pentru toate partile implicate, insa nu este o chestiune care sa declanseze un proces.

Angela Gheorghiu, batuta sub ochii familiei

Jurnalistul britanic mai atrage atentia ca ambii solisti de opera implicati au o reputatie, in breasla lor, pentru exhibitionism cronic, vorbit vrute si nevrute cu jurnalistii si curtarea tabloidelor pentru publicitatea cea mai spumoasa. Majoritatea povestilor despre cuplul Gheorghiu-Alagna au legatura cu certuri cu dirijorii, iesirea furtunoasa din repetitii si spectacole, insa exista si un interes real in vietile lor private, avand in vedere ca dupa prima despartire s-au impacat, cu toate ca presa le-a gasit diverse legaturi in mediul operei.

Alagna s-ar bucura acum de compania unei alte soprane est-europene, Aleksandra Kurzak, iar Gheorghiu a admis ca are o legatura cu Cezar Ouatu, un contra-tenor roman flamboaiant, cu 15 ani mai tanar, care a reprezentat Romania la Eurovision.

Toata aceasta poveste este prosteasca si trista, continua jurnalistul care este si critic de opera, un spectacol cu doi artisti talentati, din care niciunul nu si-a implinit pe deplin potentialul, ambii infectati de folia grandorii si obsedati de a deveni reincarnarea la Opera a cuplului Liz Taylor - Richard Burton.

Ceea ce este si mai trist este ca atunci cand ii intalnesti nu poti sa te abtii sa ii placi si chiar sa ai un pic de intelegere pentru comportamentul lor ridicol: ambii sunt calzi, generosi si volatili, din medii muncitoresti, ajunsi sus rapid si foarte sensibili la insulte si posibilitatea de a fi pacaliti.

Jurnalistul incheie spunand ca nu ar trebui acordata prea multa atentie iesirii Angelei Gheorghiu, intrucat pare a fi doar inca un efort de a capta atentia publicului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Angela Gheorghiu batuta sot, #Angela Gheorghiu batuta , #barfe vedete