Cabral este din nou tată! Andreea Ibacka a născut un baiețel. "Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt"
Vedete / Cabral
Andreea Ibacka, soția lui Cabral, a născut un baiețel marți seara. Este al doilea copil al cuplului, cei doi mai având o fetiță. Cabral a anunțat fericitul eveniment pe Facebook printr-un mesaj emoționant. "Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Cabral . Această zonă va concentra articolele categoriei Vedete din Ziare.Com care au subiectul principal: Cabral.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Cabral, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vedete , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.