Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

De ce au plecat Veveritele din emisiunea La Maruta? Interviu cu Madalina si Alina (RedBlonde)

Marti, 25 August 2015, ora 07:31
67093 citiri
De ce au plecat Veveritele din emisiunea La Maruta? Interviu cu Madalina si Alina (RedBlonde)
Foto: Facebook/RedBlonde Official

Vestea ca din septembrie "Veveritele" nu vor mai face parte din echipa "La Maruta" a luat pe multa lume prin surprindere, mai ales ca acestea au fost nelipsite din platoul emisiunii in ultimii opt ani.

Pleaca "veveritele" de La Maruta? La o sueta despre muzica, mondenitati si dragoste Interviu

De ce pleaca, ce vor face dupa aceea, in ce relatii sunt cu Catalin Maruta si mai ales cine e responsabil de aceasta schimbare - sunt doar cateva dintre intrebarile la care Madalina si Alina, membrele trupei RedBlonde, au raspuns, intr-un interviu Ziare.com.

Viitorul celor doua este insa unul comun, ele intentionand sa cante in aceeasi formula, la fel ca in ultimii zece ani, de cand au fost descoperite in emisiunea "Scoala vedetelor".

Din septembrie nu veti mai fi vazute si auzite in emisiunea "La Maruta", de la Pro TV. Cine a decis aceasta schimbare? A venit din partea voastra sau tine de strategia postului?

In cei opt ani de zile in care am lucrat alaturi de intreaga echipa "La Maruta", am invatat si am observat ca gusturile telespectatorilor, in materie de TV, se schimba foarte repede, chiar radical, de la un sezon la altul. Cum si formatul acestei emisiuni a devenit un brand sub denumirea initiala de "Happy Hour" si apoi a fost reconstruit sub un alt brand, la fel de puternic, intitulat "La Maruta", iata ca dupa opt ani de zile a intervenit nevoia unei alte schimbari.

De aceasta data rolul nostru in emisiune a luat sfarsit, dar ne bucuram ca in decursul timpului petrecut impreuna, am fost o echipa adevarata.

Care e motivatia acestei schimbari?

Exact cum am spus si mai sus, totul in televiziune depinde de telespectator si de preferintele sale in materie de genul emisiei. Avand in vedere ca in ultimul an emisiunea aducea in atentia publicului cazuri sociale sau stiri de interes public, rolul nostru in emisiune nu isi mai gasea o justificare pertinenta.

Cand s-a luat acesta decizie?

Decizia a fost luata in timp si nu a avut vreun motiv anume; nu s-a sfarsit in urma vreunui scandal sau vreunei urme de neprofesionalism. Putem spune ca aceasta schimbare a venit oarecum firesc.

Au mai existat zvonuri legate de plecarea voastra. De ce acum si nu atunci?

Stim la ce te referi si putem spune ca in "tranzitia" unor persoane publice de la un post TV la altul nu gasim ca ar fi ceva anormal.

S-a intamplat sa fie acum si nu atunci. Noi de meserie suntem cantarete/artiste, deci ne putem face treaba la fel de bine chit ca este o emisiune TV/concert/spectacol sau aparitie publica. Fiecare are dreptul de a avea propriile alegeri, iar zvonuri despre absolut orice in lumea asta vor exista oricand. Zvonul parca era primul pas spre o stire, nu? (rade).

Ce veti face dupa "epoca Pro TV"? Ce planuri aveti?

Nu e ca si cum am murit! S-a incheiat doar o perioada foarte frumoasa din viata noastra, atat. Noi continuam sa facem ceea ce stim noi cel mai bine: sa cantam in concerte alaturi de trupa RedBlonde, sa repetam, sa cream. Avem deja o multime de concerte programate, iar informatiile despre ceea ce facem noi (privat sau profesional), le puteti gasi atat pe paginile noastre personale de pe retelele sociale, cat si pe pagina oficiala a trupei.

Ati primit vreo oferta?

Sincer?! Am si refuzat! Performanta de a fi parte dintr-un proiect atat de longeviv precum emisiunea "La Maruta" impune cateva standarde. E greu sa le atingi, dar nu imposibil, de ce nu?!

Veti canta tot impreuna, asa ca in ultimii mai bine de zece ani?

Evident. Am crescut impreuna, ne-am format impreuna ca si artisti, continuam pe acest drum impreuna. Tot ceea ce poarta semnatura RedBlonde inseamna Madalina si Alina. Asta nu inseamna insa ca, daca vreuna dintre noi va vrea sa fac ceva separat, nu va putea sa faca. Repet, timp sa gasim pentru toate, pentru ca disponibilitate artistica sau talent este destul.

Privind in urma, cum ati descrie experienta pe care ati incheiat-o?

Un capitol minunat!

In ce relatii va "despartiti" de Catalin Maruta?

Catalin Maruta a fost, este si va fi prietenul nostru, inainte de a fi colegul nostru. Este un profesionist care a luptat intotdeauna pentru ideea de echipa. Nu ne vom "desparti" niciodata de el, pentru ca el stie ca, indiferent de situatie, "we got his back!".

Cum ati descrie colaborarea cu acesta?

Caracterizarea lui, din punctul nostru de vedere si al experientei noastre langa el, ar suna cam asa: calm, prietenos, da sfaturi bune, vorbeste exact cat trebuie si ce trebuie, cateodata nervos, niciodata suparat, "mana larga", credul, loial, haios, familist, prieten bun, realizator fff bun, joaca in echipa mereu, pertinent.

Va veti uita la emisiunea sa? E pe placul vostru?

Ne-am uitat opt ani de zile. Stim sigur ca nu o sa ratam prima emisie din 31 august 2015. La aceeasi ora, 17.30, vom fi cu sufletul alaturi de intreaga echipa.

Ce nu ati avut timp sa faceti in perioada in care ati cantat pentru "Happy Hour" sau "La Maruta"?

Sunt multe lucruri pe care nu am avut timp sa le facem, dar aveam un program destul de ordonat prin prisma emisiei. E timp de recuperat, deci nu avem niciun regret, cum ca am fi ratat sa facem ceva.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#La Maruta fara cantarete, #La Maruta fara veverite, #pleaca veverite emisiune Maruta, #pleaca cantarete La Maruta, #RedBlonde pleaca la Maruta, #RedBlonde plecat emisiune Maruta , #Catalin Maruta