Cele mai vanate burlacite (Galerie foto)

Luni, 01 Iulie 2013, ora 21:31
6285 citiri
Cele mai vanate burlacite (Galerie foto)
Foto: The Vivant

Deseori, dragostea pare a nu tine cont de faima, frumusete sau avere. Dovada sunt unele dintre cele mai frumoase, cunoscute si bogate femei ale planetei, care nu si-au gasit inca jumatatea.

Un detaliu care le face, insa, si mai atragatoare, transformandu-le in cele mai vanate burlacite. Iata mai jos care sunt 8 dintre acestea, conform The Vivant.

Printesa Beatrice de York

In varsta de 24 de ani, printesa Beatrice de York nu a fost niciodata casatorita. A 5-a in ordinea succesiunii la tron, Beatrice provine dintr-o familie nobila, dar si bogata, a carei avere se ridica la 5 milioane de dolari.

Chiar daca are de ani buni o relatie serioasa cu Dave Clark, un membru al inaltei societati din America, printesa Beatrice de York este considerata de multi o partida buna.

Maria Sharapova

Jucatoarea de tenis Maria Sharapova are, la 26 de ani, o avere de 80 de milioane de dolari. Frumoasa, talentata, ofertata periodic pentru diverse contracte de publicitate, Maria Sharapova a trait pana in 2012 o poveste de dragoste alaturi de sportivul Sasha Vujacic. In toamna anului trecut, insa, cei doi au anuntat ca s-au despartit, ceea ce inseamna ca Maria Sharapova este din nou singura si disponibila.

Charlotte Casiraghi

Nepoata lui Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, este considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume. Familia sa are o avere de 5 miliarde de dolari, insa tanara in varsta de 26 de ani este independenta financiar, fiind model pentru casa de moda Gucci si implicandu-se periodic in numeroase campanii de binefacere.

Jennifer Lawrence

Proaspata castigatoare a unui premiu Oscar, Jennifer Lawrence are o cariera in plina ascensiune. La doar 22 de ani, actrita detine deja o avere de 2 milioane de dolari si, pe langa proiectele cinematografice, are un contract si cu casa Christian Dior.

Jennifer s-a despartit de curand de actorul Nicholas Hoult, unele voci afirmand ca insusi printul Harry este interesat sa o cunoasca.

Ashley Olsen

Una dintre vestitele gemene Olsen, Ashley, este astazi designer si conduce compania Dualstar. Actrita cu o avere in valoare de 150 de milioane de dolari nu si-a gasit inca jumatatea, insa printre mai vechii ei parteneri se numara nume sonore ca Johnny Depp sau Lance Armstrong.

Nicky Hilton

Mai putin cunoscuta decat Paris Hilton, Nicky a fost intotdeauna vazuta ca fiind mostenitoarea draguta si "normala" a familiei detinatoare de lant hotelier. La 29 de ani, Nicky are o avere in valoare de 20 de milioane de dolari, iesind de curand dintr-o relatie cu producatorul David Katzenberg.

Pippa Middleton

Frumoasa sora a ducesei Kate Middleton este de cativa ani in vizorul presei. Pe langa asocierea cu casa regala, familia Middleton detine o avere de 50 de milioane de dolari. Se pare ca Pippa se intalneste momentan cu Nico Johnson, insa relatia nu este una foarte serioasa.

Naomi Campbell

Supermodelul Naomi Campbell a strans o avere impresionanta, ce se ridica la 50 de milioane de dolari. In plus, lista fostilor parteneri ai modelului in varsta de 42 de ani este una sonora, care ar putea intimida orice barbat si-ar dori-o langa el: Lenny Kravitz, John Kennedy Jr, Robert De Niro, Albert de Monaco, Flavio Briatore, Usher si, mai nou, miliardarul rus Vladislav Doronin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#burlacite faimoase, #vedete bogate vanate casatorie, #vedete necasatorite, #femei celebre bogate necasatorite, #vedete celebre bogate nemaritate , #dive