Cele mai dure lupte pentru custodie de la Hollywood (Galerie foto)

Luni, 23 Iulie 2012, ora 18:18
5481 citiri
Cele mai dure lupte pentru custodie de la Hollywood (Galerie foto)

Toata lumea a fost cu ochii pe Tom Cruise si Katie Holmes dupa ce s-a anuntat divortul celor doi, crezand ca va urma o lupta crancena pentru custodia copilului. Totusi, acestia au reusit sa se inteleaga.

Nu la fel au stat, insa, lucrurile cu alte cupluri celebre care s-au despartit si s-au trezit in ipostaza de a-si imparti copiii, conform Wonderwall. Iata cateva dintre cele mai grele lupte pentru custodie:

Halle Berry si Gabriel Aubry

Halle si Gabriel nu au fost niciodata casatoriti, dar s-au luptat pentru custodia pentru fiica lor, Nahla, inca de cand s-au despartit, in in aprilie 2010. Acuzatii de tot felul au fost aruncate indtr-o parte in alta, inclusiv unele facand referire la rasism.

Cei doi au impart custodia fiicei lor, dar tatalui ii va fi cam greu sa isi vada fiica, din moment ce Halle a cerut permisiunea Curtii sa se mute la Paris cu fetita si logodnicul ei, Olivier Martinez.

Alec Baldwin si Kim Basinger

Lupta dintre Alec si Kim pentru fata lor a inceput in 2000. La inceput Kim a primit custodia, Alec avand doar dreptul de a-si vizita fiica, pe Ireland. In 2004 cei doi au ajuns sa imparta custodia in mod egal, Alec impartindu-si viata intre L.A. la New York.

Lucrurile au luat o intorsatura urata cand Alec si-a jignit fetita, pe Ireland, numind-o "micut porc obraznic", dupa ce aceasta a ratat o convorbire telefonica cu tatal ei. El nu a mai fost lasat sa-si vada fiica deloc, pana in 2008, cand a publicat o carte ce se refera tocmai la lupta pentru custodie dintre el si fosta sotie, care se pare ca nu i-a lasat neinduplecati pe judecatori.

Usher si Tameka Foster

Desi si-au finalizat divortul in 2009, lupta lui Usher si a Tamekai pentru baietii Usher Raymond V si Naviyd a mai durat ceva. Fosta sotie a spus ca Usher a inselat-o cu domnisoara ei de onoare, Usher spunand ca Tameka l-a scuipat si a fost violenta cu noua lui iubita.

Lucrurile s-au schimbat in iulie 2012, atunci cand fiul cel mare al femeii, dintr-o asta casatorie, a avut un accident cu un jet ski si a ajuns in moarte cerebrala, fiind declarat mort in weekendul acesta. Usher a acceptat ca ea sa preia custodia majoritara a baietilor si i-a majorat si pensia alimentara.

Britney Spears si Kevin Federline

Dupa divortul din 2006, cei doi si-au impartit custodia fiilor Sean si Jayden in mod egal. Dar in octombrie 2007, un judecator i-a dat tatalui custodie completa, Britney etaland un comportament ce implica alcool si abuz de droguri. In iulie anul urmator ea a primit dreptul la vizite monitorizate, doua zile pe saptamana. Acum ce doi au din nou custodie comuna, dar Kevin este in mod legal custodele copiilor.

Mel Gibson si Oksana Grigorieva

Cuplul s-a despartit in aprilie 2010, Oksana spunand ca actorul a agresat-o si obtinand un ordin de restrictie fata de ea si copila lor, Lucia. Mai tarziu ea a intentat si proces din aceeasi cauza. A retras apoi plangerea, dar l-a inregistrat pe Mel in timp ce acesta o ameninta la telefon ca o va omori si o jignea.

In 2011, cuplul a fost de acord sa imparta custodia in mod egal, Gibson platindu-i fostei sotii 750.000 de dolari in decursul a 5 ani, o suma care nu include pensia alimentara, si sa o lase pe Oksana sa locuiasca intr-una din casele sale din Los Angeles.

Charlie Sheen si Denise Richards/Charlie Sheen si Brooke Mueller

Aparent, se pare ca odata ce te-ai casatorit cu Charlie, vei avea parte de o lupta pentru custodia copilului, daca intervine divortul.

In cazul lui Denise, aceasta a primit custodie totala a fetelor Sam si Lola dupa ce Charlie a fost acuzat de consum de substante ilegale (inainte cei doi imparteau custodia). Un an mai tarziu, Charlie a incercat sa vada fetele macar in weekend, dar nu a reusit.

Cu Brooke lucrurile au stat si mai rau. Si in acest caz cei doi au avut custodie egala asupra gemenilor Bob si Max, dar Charlie si-a pierdut baietii din cauza comportamentului iresponsabil. Desi Brooke a fost arestata pentru posesie de droguri in 2011, nu a pierdut dreptul de a-si creste copiii. Acum cei doi au custodie 50/50.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#vedete custodie copii, #lupte vedete custodie copii, #divort vedete lupta custodie, #divort celebritati lupta copii , #divort