Anul 2012, in despartiri (Galerie foto)

Vineri, 14 Decembrie 2012, ora 18:52
4105 citiri
Anul 2012, in despartiri (Galerie foto)

De la Tom Cruise si Katie Holmes la Vanessa Paradis si Johnny Depp, multe cupluri celebre s-au despartit in 2012. Iata o trecere in revista a "inimilor ranite".

In ianuarie, cantaretul Seal, in varsta de 49 de ani, si modelul devenit femeie de afaceri Heidi Klum, de 39 de ani, au anuntat ca divorteaza, dupa opt ani de viata in doi. Renumitul model al casei Victoria's Secret si-a gasit consolarea, in scurt timp, in bratele uneia dintre garzile sale de corp, potrivit Le matin.

Peter Facinelli, 39 de ani, din seria filmelor cu vampiri "Twilight", si sotia sa, Jennie Garth, 40 de ani, s-au despartit in martie si ei, dupa zece ani de casnicie. Actorul a inceput o relatie cu mai tanara sa colega, Jaimie Alexander.

Dupa noua luni de la separare, cantaretul Marc Anthony, in varsta de 44 de ani, a cerut, in aprilie, divortul de Jennifer Lopez, 43 de ani, deranjat de faptul ca aceasta se afisa ostentativ cu noul sau iubit, dansatorul Casper Smart.

Tom Cruise, ajuns la varsta de 50 de ani, si Katie Holmes, de 33 de ani, s-au despartit in luna iunie. De dragul fetitei lor, au ajuns la o intelegere amiabila in privinta divortului.

In iunie, actorul David Arquette si sotia sa, actrita Courteney Cox, 48 de ani, cunoscuta din Friends, au divortat, dupa doi ani de la separare si mai multe tentative nereusite de impacare.

Vanessa Paradis, de 39 de ani, si Johnny Depp, mai varstnic cu 10 ani, s-au despartit in iunie, dupa o relatie de 14 ani si doi copii impreuna. Actorul a inceput sa iasa cu actrita Amber Heard, de care s-a indragostit pe platourile de filmare.

In iulie, cantareata Katy Perry, in varsta de 28 de ani, si actorul Russell Brand au finalizat divortul. Casnicia a durat doar 14 luni.

In octombrie, actorul Danny De Vito, ajuns la 68 de ani, si actrita Rhea Perlman, de 64 de ani, s-au despartit dupa 30 de ani de casatorie. Cei doi nu au dezvaluit motivul divortului, existand insa zvonuri ca infidelitatile actorului au dus la destramararea casniciei. Potrivit mai multor publicatii, Danny De Vito face insa eforturi de a-si recuceri sotia.

Actorul Russell Crowe, in varsta de 48 de ani, si sotia sa, Danielle Spencer, de 43 de ani, s-au despartit in octombrie, dupa noua ani de mariaj. In cele din urma, filmarile departe de casa si-au spus cuvantul, sotii instrainandu-se.

In decembrie, actorul Dennis Quaid, in varsta de 58 de ani, si Kimberly Buffington au divortat, dupa opt ani de mariaj. Nu se stie ce vor mai rezerva inca ultimile zile ale anului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#divorturi celebre 2012, #vedete despartiri 2012, #vedete divort 2012 , #divort