Bianca Dragusanu, o Marilyn Monroe de Romania, adica tot "o fufa"

Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 10:42
3897 citiri
Bianca Dragusanu, o Marilyn Monroe de Romania, adica tot "o fufa"

Divortul Biancai Dragusanu a dat buletinele de stiri peste cap si a starnit vii reactii din partea tuturor. Numeroase personalitati au luat pozitie, dandu-si cu parerea pe acest subiect sau punandu-i sub lupa pe protagonisti. "Colorata" este opinia lui Dan Negru, care o compara pe Bianca Dragusanu cu Marilyn Monroe, care la vremea ei "era o fufa contestata de multi".

Pornind de la faptul ca multe televiziuni au ales sa deschida buletinul de stiri, marti seara, cu stirea divortului lui Victor Slav de Bianca Dragusanu, Dan Negru a scris pe contul sau de Facebook, tot marti: "Cica o stire trebuie sa fie asemenea unei fuste mini purtata de o femeie frumoasa. Destul de lunga pentru a acoperi subiectul, dar destul de scurta ca sa fie interesanta. Ai nostri au retinut doar partea cu fusta scurta...".

Comentariul sau a fost transformat, de Realitatea TV, intr-un articol cu titlul "Dan Negru o umileste pe Andreea Esca", cea care prezinta buletinul de stiri la Pro TV, la orele 19.00, ceea ce l-a determinat pe Dan Negru sa revina cu o postare, tot pe Facebook: "Nicidecum! Esca e un puternic brand de televiziune.

Constat insa ca noi toti cei din breasla asta am cazut in pacatul de a prezenta sau de a sta cel putin o data in cariera in preajma unor personaje controversate, fie manelisti, fufe, politicieni dubiosi sau artisti dusi cu pluta. Traim unii pe seama celorlalti. E simplul adevar! Si e asa de cand lumea", scrie omul de televiziune.

Mai mult, Negru face o paralela intre Bianca Dragusanu si Marilyn Monroe: "Marilyn Monroe era o fufa contestata de multi la vremea ei si Artthur Miller era un scriitor genial pe care nimeni nu-l lua in seama in lumea mondena a anilor '50. Pana cand s-a casatorit cu Marilyn Monroe... Nimic nou sub soare...", conchide el.

A.S.

Citeste si:
1 Decembrie și eșecul unității
1 Decembrie și eșecul unității
Ziua Națională este despre puterea majorității, fiindcă cei care organizează parada militară uită generozitatea fruntașilor ardeleni, care știau că Ardealul nu e doar românesc, ci și...
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
Cine încă mai speră că șeful statului are un plan bine pregătit și se așteaptă ca, la momentul oportun, cu ajutorul baghetei magice, acesta să scoată iepurele din joben, nu face decât...