Care a fost cea mai socanta despartire din ultimul an? Sondaj Ziare.com

Marti, 30 Aprilie 2013, ora 10:59
4218 citiri
Care a fost cea mai socanta despartire din ultimul an? Sondaj Ziare.com

In lumea mondena autohtona este mereu agitatie. Apar cupluri noi, se mai cearta cineva sau se despart vedete pe care le credeam vesnic impreuna si ne tin saptamani la rand cu ochii in fata televizoarelor pentru a afla cum, de ce si ce vor face in continuare.

Oamenii sunt interesati de ceea ce se intampla, avand in vedere audientele posturilor TV la care exista astfel de emisiuni. Ziare.com te invita sa votezi care a fost cea mai socanta despartire din ultimul an.

O separare care a uimit si nu prea a fost dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. A mirat, deoarece toata lumea credea ca nu se va mai intampla asa ceva, avand in vedere ca au doi copii, dar pe de alta parte nu a fost un soc, pentru ca cei doi au divortat si s-au impacat de cateva ori.

Relatia Andreei Marin cu Stefan Banica a fost mereu criticata si parca din moment in moment presa astepta o noua bomba legata de cei doi. Aceasta a venit la inceputul anului 2013, cand artistul si "zana" au anuntat pe Facebook ca este mai bine pentru ei sa se separe.

La inceputul lunii iunie 2012, presa mondena era in stare de soc, deoarece unul dintre cele mai iubite cupluri mondene s-a destramat. Era vorba despre Laura Cosoi si Smiley, care au anuntat ca o iau pe drumuri diferite dupa o relatie de peste cinci ani.

Un alt cuplu ce parea unit si de la care toti se asteptau la o casatorie s-a destramat in ultimul an. Este vorba despre Victor Slav si Anda Adam. Prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv si-a vazut mai departe de viata alaturi de Bianca Dragusanu, care se despartise de Adrian Cristea, dupa o relatie de cativa ani.

Au fost casatoriti si s-au despartit. S-au impacat. S-au despartit. Iar s-au impacat si iar s-au despartit. Cam asa a aratat in ultimii ani relatia lui Liviu Varciu cu Adelina Pestritu. Cand toata lumea spera ca cei doi s-au impacat definitiv, presa a anuntat ca au hotarat sa mearga din nou pe drumuri diferite.

Lala Band a devenit in foarte putin timp una dintre cele mai iubite formatii ale tinerilor romani, iar cuplurile formate pe platourile de filmare sunt preferatele lor. Tocmai de aceea fanii serialului "Pariu cu viata" au suferit o mare dezamagire cand Sore si Rapha au anuntat ca nu mai formeaza un cuplu.

Ziare.com te invita la vot. Care a fost cea mai socanta despartire din ultimul an?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#cea mai mediatizata despartire, #divorturi lumea mondena, #divort vedete romanesti, #despartiri showbiz , #divort