Cum se razbuna Demi Moore pe Ashton Kutcher

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 09:56
5694 citiri
Cum se razbuna Demi Moore pe Ashton Kutcher

La un an dupa despartire, Demi Moore si Ashton Kutcher nu au divortat inca. Motivul? Actrita ingreuneaza procedurile, pentru a se razbuna pe fostul partener, care in prezent are o relatie cu Mila Kunis.

Faptul ca Demi Moore, 50 de ani, si Ashton Kutcher, 36 de ani, nu au pus capat inca, in mod legal, povestii lor de iubire a dus la aparitia a numeroase zvonuri, dintre care cel mai persistent a fost acela ca cei doi nu s-au casatorit legal. Insa se pare ca actrita face tot posibilul pentru a amana divortul, in scopul de a-l impiedica pe Ashton Kutcher sa-si refaca viata, potrivit Radaronline.

Demi Moore a fost foarte afectata ca fostul partener si-a gasit atat de repede fericirea in relatia cu Mila Kunis si vede in amanarea divortului un mijloc de a se razbuna: "Demi a ordonat avocatilor sai sa intarzie negocierile legate de divort cat mai mult posibil", a marturisit un apropiat al celor doi.

"Principala sursa de conflict este legata de partea financiara si impartirea bunurilor, dar au ajuns intr-un asemenea punct in care Ashton este hotarat sa cedeze la toate cererile lui Demi, pentru a se finaliza procedura. Insa de fiecare data cand se ajunge la un acord, ea isi schimba parerea si cere alt lucru. Se joaca cu nervii lui".

E un joc care a inceput sa-l enerveze foarte tare pe Ashton Kutcher, dornic sa puna capat acestui capitol din viata sa. "Ashton este foarte indragostit de Mila si au vorbit si despre casatorie", spune aceeasi sursa. Prin atitudinea ei, Demi Moore si-a atras si dispretul fiicelor sale, care considera ca Ashton Kutcher nu merita un asemenea tratament.

"Este o femeie care a strans multe resentimente, cum se intampla in multe asemenea situatii", spune acelasi apropiat despre Demi Moore, referindu-se la faptul ca aceasta a sperat mult intr-o impacare. Cum sperantele i s-au naruit, acum nu i-a mai ramas decat razbunarea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Demi Moore amanare divort, #Demi Moore razbunare Ashton Kutcher, #Ashton Kutcher casatorie Mila Kunis, #Demi Moore partaj Ashton Kutckher , #divort