Divorturi rasunatoare: Sume colosale primite dupa despartire (Galerie foto)

Duminica, 04 Mai 2014, ora 09:50
6903 citiri
Divorturi rasunatoare: Sume colosale primite dupa despartire (Galerie foto)
Foto: eonline.com

Hollywood-ul pare cuprins de febra divorturilor, cel mai recent cuplu care trece printr-un astfel de episod fiind format din Gwyneth Paltrow si Chris Martin.

Cum insa in acest caz lucrurile nu sunt finalizate, necunoscandu-se sumele puse in joc, ContactMusic s-a oprit asupra altora, rasunatoare datorita averilor cu care s-au ales sotiile dupa divort.

In 2010, pe prima pagina a ziarelor era scrisa cu litere de-o schioapa suma pe care a primit-o modelul Elin Nordegren, fosta sotie a lui Tiger Woods. Acesta s-a ales cu 100 de milioane de dolari.

De altfel, intreaga poveste care a dus la divort a fost pe prima pagina a gazetelor, sportivul inselandu-si sotia in mai multe randuri si cu mai nenumarate femei. In prezent, cei doi au o relatie nu doar civilizata, ci chiar de prietenie, fiind vazuti la o intalnire in patru, fiecare la bratul actualului partener.

Tiger Woods si fosta sotie, intalnire in patru cu actualii parteneri

Elin Nordegren, de exemplu, se intalneste cu un magnat din industria carbunelui, Chris Cline. Data fiind averea pe care i-a lasat-o sotul, nu poate fi vorba despre bani, opineaza publicatia.

Desi suma incasata de fosta sotie a lui Tiger Woods pare imensa, exista cazuri in care aceasta a fost depasita. Un astfel de exemplu este Juanita Vanoy. La divortul de Michael Jordan, in 2006, dupa 17 ani de mariaj, aceasta a primit 168 de milioane de dolari.

Decizia separarii a fost de comun acord. Pe langa aceasta suma, Juanita Vanoy s-a ales si cu resedinta din Chicago, ea primind si custodia copiilor.

In mai 2011, dupa 25 de ani de casnicie, sotia lui Arnold Schwarzenegger, Maria Shriver, s-a mutat din casa familiei, unde actorul din "Terminatorul" o inselase cu menajera, careia i-a facut si un copil. O saptamana mai tarziu a iesit la iveala si relatia extraconjugala a fostului guvernator de California.

Shriver a depus actele pentru divort, iar presa de peste ocean sustine ca a incasat intre 250 si 375 de milioane de dolari.

Cand s-a casatorit cu Mel Gibson, in 1980, Robyn Moore era o asistenta anonima. 26 de ani mai tarziu a ajuns o femeie cu o avere de 425 de milioane de dolari, dupa despartirea de actor. Cei doi au impreuna sapte copii.

Totusi, cunoscute fiind desele "iesiri" ale actorului, care a avut din aceasta cauza si probleme cu legea, se poate spune ca Robyn isi merita cu prisosinta banii, conchide ContactMusic.

Bernie Ecclestone, un nume mare in Formula 1, a fost casatorit cu Slavica Ecclestone timp de 23 de ani, avand impreuna cu modelul doi copii. Cuplul s-a destramat in 2009, Slavica, mai tanara cu 28 de ani, primind in urma divortului suma de 1,2 miliarde de dolari.

Rupert Murdoch se afla in acest top nu o data, ci de doua ori, facandu-si bogate doua foste neveste. In 1998 a divortat de Anna Maria Torv, dupa un mariaj de 32 de ani. Torv s-a ales cu 1,2 miliarde de dolari, dintre care 110 milioane bani gheata.

15 ani mai tarziu, Rupert Murdoch mai scotea din cont 1,8 milioane de dolari, dupa ce se despartea de Wendi Deng.

Recordul il detine insa divortul dintre Alec Wildenstein si Jocelyn Perisse. Cea din urma, un chip unic in showbizul mondial, a intrat in dormitor peste sotul ei si peste o femeie de 19 ani, cu 42 de ani mai tanara decat el. A pus capat casatoriei cu Alec si a plecat cu 2,5 miliarde de dolari.

O parte din suma a intrat in buzunarele chirurgilor plastici, Jocelyn Perisse devenind dependenta de astfel de interventii.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#divorturi rasunatoare, #femeie imbogatite dupa divort, #sume primite divort celebritati, #vedete bani divort , #divort