Inca un divort la Hollywood! Gwyneth Paltrow si solistul Coldplay se despart, dupa 10 ani

Miercuri, 26 Martie 2014, ora 11:52
4649 citiri
Inca un divort la Hollywood! Gwyneth Paltrow si solistul Coldplay se despart, dupa 10 ani
Foto: Daily Mail

Actrita Gwyneth Paltrow, distinsa cu Oscar, a facut un anunt soc: se desparte de sotul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay. Anuntul a fost facut chiar de actrita de 41 de ani pe site-ul personal.

"Cu inimile pline de tristete, am decis sa ne separam", scrie Gwyneth Paltrow, conform Daily Mail. Aceasta dezvaluie ca ea si sotul au incearcat timp de mai bine de un an sa-si salveze casnicia, fara succes insa.

Gwyneth Paltrow este casatorita cu Chris Martin (37 de ani) de peste 10 ani, avand impreuna doi copii.

Deja nu mai locuiau impreuna

Actrita a mentionat ca, desi ea si Chris se iubesc mult, cel mai bine pentru ei e sa ramana separati. Cei doi nu mai traiau impreuna de ceva vreme.

"Suntem si vom fi intotdeauna o familie, iar in multe feluri suntem mai apropiati acum decat am fost vreodata", mai scrie Gwyneth, cerand publicului sa respecte intimitatea familiei.

Inainte de a face anuntul, familia a fost in vacanta in Eleuthera, Bahamas.

Anuntul facut pe site-ul actritei este semnat atat de ea, cat si de Chris. La putina vreme dupa ce a fost postat, site-ul a cedat.

Gwyneth si Chris s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete in Mexic, in decembrie 2003. Intotdeauna s-au ferit de paparazzi, incercand sa pastreze intimitatea familiei. Cei doi au impreuna doi copii, pe Apple, de 9 ani, si pe Moses, de 7. Anul trecut s-au mutat din Londra la Los Angeles.

Speculatii privind despartirea celor doi au mai existat, dar de fiecare data au fost calificate ca fiind ridicole de actrita. In octombrie anul trecut, Gwyneth a fost nevoita sa nege public relatia cu Jeff Soffer, sotul miliardar al lui Elle Macpherson.

In 2011, actrita a facut cateva afirmatii controversate, vorbind public despre adulter, chiar daca nu era vorba de propria persoana si nici de sotul ei.

Scandal la Hollywood: Gwyneth Paltrow, acuzata ca si-a inselat sotul

A pierdut recent o sarcina

Gwyneth Paltrow a trecut prin momente dificile recent, ea marturisind ca a pierdut o sarcina. Ea si Chris isi doreau un al treilea copil. A povestit, intr-un interviu pentru People, ca sarcina era inaintata si ca mult timp nu s-a putut obisnui cu ideea ca nu va fi un al treilea copil.

"Chiar si azi simt ca imi lipseste acel copil. Dar n-a fost sa fie si trebuie sa ai incredere in Univers", declara aceasta anul trecut.

Pe plan profesional, Chris promoveaza cel mai nou album Coldplay, "Ghost Stories", si cel mai probabil va pleca intr-un turneu mondial, in timp ce Gwyneth a terminat de filmat "Mortdecai", cu Johnny Depp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Gwyneth Paltrow separat sot, #Gwyneth Paltrow despartit Chris Martin, #Gwyneth Paltrow desparte, #Gwyneth Paltrow divorteaza Chris Martin, #Gwyneth Paltrow desparte sot , #divort