Schwarzenegger dezvaluie motivul divortului: Am un copil nelegitim

Marti, 17 Mai 2011, ora 13:22
4615 citiri
Schwarzenegger dezvaluie motivul divortului: Am un copil nelegitim
Foto: Los Angeles Times

Maria Shriver s-a despartit de Arnold Schwarzenegger pentru ca a aflat ca fostul guvernator al Californiei are un copil cu una dintre membrele staff-ului sau electoral, rezultat dintr-o relatie din timpul campaniei pentru prima sa candidatura.

Los Angeles Times anunta ca Maria Shriver a parasit domiciliul familiei din Brentwood inca de la inceputul anului, cand Arnold a recunoscut ca are un copil nelegitim, in varsta de 10 ani.

Potrivit sursei citate, mama copilului a lucrat pentru Schwarzenegger timp de 20 de ani, pana in ianuarie 2011.

"Dupa ce am parasit postul de guvernator, i-am spus sotiei mele despre evenimentul care a avut loc in urma cu zece ani", a recunoscut fostul guvernator luni, in cadrul unei declaratii facute pentru Times.

Arnold Schwarzenegger divorteaza dupa 25 de ani de casnicie

"Inteleg si cred ca merit mania generata in familie. Nu am nicio scuza si imi asum intreaga responsabilitate pentru durerea pe care am cauzat-o. Am cerut iertare Mariei, copiilor si intregii mele familii. Imi pare sincer rau", a mai spus Arnold Schwarzenegger.

Fostul guvernator a cerut jurnalistilor sa respecte intimitatea familiei sale. "Eu merit criticile dumneavoastra, familia mea nu", si-a incheiat Schwarzenegger declaratia. Un purtator de cuvant al Mariei Shriver a refuzat sa comenteze informatiile.

Schwarzenegger candideaza la presedintia UE?

Femeia cu care fostul guvernator are un copil a dorit sa nu-i fie dezvaluita identitatea, dar a precizat ca s-a despartit in termeni buni de intreaga familie Schwarzenegger.

Ea a mai dezvaluit ca fostul guvernator si-a asumat responsabilitatea financiara inca de la inceput.

Fostul guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger, si sotia sa, Maria Shriver, au anunat saptamana trecuta ca se despart, dupa 25 de ani de casnicie. Cei doi au impreuna patru copii.

Arnold Schwarzenegger, in varsta de 63 de ani, si Maria Shriver, in varsta de 55 de ani, au transmis o declaratie de presa, prin care au precizat ca vor continua "impreuna sa fie parinti" pentru cei patru copii ai lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Schwarzenegger copil flori, #divort Schwarzenegger, #motiv divort Schwarzenegger, #Schwarzenegger inselat nevasta , #divort
Comentarii