Ziare.com

Stevie Wonder divorteaza, la 62 de ani

de Anca Serghescu
Duminica, 05 August 2012, ora 19:30

   

Stevie Wonder divorteaza, la 62 de ani
Muzicianul Stevie Wonder a decis sa divorteze de designerul Kai Millard Morris, dupa un mariaj de 11 ani, el depunand deja actele in acest sens.

Cei doi s-au casatorit in septembrie 2001, insa traiesc separat din 2009, relateaza The Telegraph. Nascut fara vedere, muzicianul Stevie Wonder, pe numele real Stevland Morris, a semnat actele de divort - unde se stipuleaza diferente ireconciliabile - folosind amprentele a doua degete.

Acesta a cerut custodia celor doi copii, Kailand, de 10 ani, si Mandla, de 7 ani. Nu se stie daca parintii celor din urma au semnat un contract prenuptial, insa Stevie a acumulat, de-a lungul carierei sale de peste 50 de ani, o avere de circa 110 milioane de dolari.

Artistul a fost de acord sa ii ofere sprijin financiar lui Kai, insa a cerut ca bunurile si banii castigati dupa separarea din 2009 sa nu fie luate in seama de cei ce se vor ocupa de partaj, un semn ca lupta pe avere va fi asidua.

Stevie si Kai s-au cunoscut intr-un club din New York in 1999, designerul aflandu-se acolo in interes de serviciu. Dupa ce initial a refuzat sa il cunoasca, spunandu-i-se doar ca un prieten vrea sa ii vorbeasca, cei doi si-au petrecut intreaga noapte in club, pana la 5 dimineata. Sase luni mai tarziu erau deja logoditi.

In scurt timp, Kai si-a lansat propiul brand de moda, avandu-i printre fani pe Michelle Obama sau Eva Mendes. Cat despre Stevie Wander, acesta detine nu mai putin de 22 de premii Grammy. Numele celui de-al doilea nascut al cuplului, Mandla, a fost ales chiar de Nelson Mandela. Intersant e ca insusi Mandela a sunat la spital, dupa nasterea fetitei, spunand ca ar vrea sa numeasca el copilul, ceea ce s-a si intamplat.

Wonder mai are cinci copii din relatii anterioare, el fiind casatorit pentru putina vreme cu Syreeta Wright, in anii '70.

Prin viata lui au trecut, insa, si alte femei, cum ar fi cantareata Yolanda Simmons, cu care are o fiica de 37 de ani, Aisha Morris, si ea cantareata, care l-a si acompaniat in turneu.

Pentru acest divort, Wonder a angajat-o pe avocata Laura Wasser, care le-a reprezentat si pe Britney Spears, Kim Kardashian si Maria Shriver.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2761 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor