Ziare.com

Tiger Woods si sotia depun actele de divort in Suedia

de Anca Serghescu
Joi, 13 Mai 2010, ora 10:31

   

Tiger Woods si sotia depun actele de divort in Suedia
Tiger Woods, aflat nu cu multa vreme in urma in centrul unui scandal cauzat de aventurile sale extraconjugale, si-a angajat un avocat specializat in custodii. Cei doi urmeaza sa depuna actele de divort in Suedia, unde Elin Nordegren se va muta dupa despartire.

In Suedia, tara de bastina a fostului model, Elin si-a renovat deja o casa, in care urmeaza sa se mute. Ea va primi, in urma divortului, 300 de milioane de dolari, relateaza The Telegraph, urmand sa imparta custodia celor doi copii, Sam, de 3 ani, si Charlie, de 14 luni.

Cuplul a declarat ca nu isi doreste un divort "urat", relateaza presa americana. Cei doi au mai anuntat ca nu vor face publice deciziile legate de impartirea averii, toate detaliile urmand sa fie confidentiale.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1567 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"Divorturile urite" sunt specialitatea balcano-carpatinã!..

Astea sunt "specialitatea mioriticã", cucoanã Anca!.. Sã meargã lumea la "trebonal" cu vecinii, Nashii, Finii, pãrintii, socrii si ccumnatii - unde fiecare "stie si-si aminteste" cã partea "X" a dat, partea "y" a luat, ãla a spus...., ea a dat cu tigaia, dupã care a luat-o cu scaunul...
Asadar, cucoanã Anca - documenteazã-te!!!!
ASTA este Suedia! De-aceea au si hotãrit ei ca divortul si impãrtirea de pampers-uri sã aibã loc aici. Aici, asa se procedeazã de-obicei: se completeazã un formular, se lasã "la registraturã" semnat de unul sau ambii soti ... Dar, nu pot sã-ti rãpesc plãcerea de a-ti stinge singurã dorinta de informatie !..

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor