Cum aratau frumoasele lumii in copilarie (Galerie foto)

Joi, 22 August 2013, ora 19:19
7483 citiri
Cum aratau frumoasele lumii in copilarie (Galerie foto)

Unele modele de succes din prezent au avut o sclipire aparte din copilarie.

Altele, insa, nu se deosebeau prea mult de alti copii de aceeasi varsta, insa au inflorit pe parcurs, ajungand sa defileze in tinutele celor mai cunoscuti designeri pe podiumurile din intreaga lume.

Revista People a publicat recent un articol in care a inserat fotografii din copilaria celor mai de succes modele din prezent.

Avem, astfel, ocazia sa aruncam o privire in mediul in care acestea au copilarit si, poate, sa intrevedem secretul care a stat la baza succesului lor.

Miranda Kerr, inger al celebrei case Victoria's Secret, casatorita cu Orlando Bloom, cu care are si un copil, a crescut alaturi de fratele ei, Keo.

Desi era doar o copila, frumusetea ei incepea deja sa se contureze. Gropitele din obraji erau la locul lor, doar nasul era neobisnuit de carn.

In prezent, Miranda este al doilea cel mai bine platit model din lume, conform celui mai recent clasament Forbes.

Top Forbes: Cel mai bine platite modele din lume - Punctul comun din CV-ul lor

Modelul Heidi Klum, care a trecut de asemeni prin scoala Victoria's Secret, devenind apoi femeie de afaceri de succes si om de televiziune, a fost rebela de mica.

La varsta la care alte fetite se visau printese, Heidi, in prezent mama a patru copii, divortata de cantaretul Seal, avea un aspect gotic, preferand rujul inchis la culoare si patrul vopsit in nuante indraznete.

Despre fotografia postata pe Twitter, blonda fatala scrie ca a fost realizata cand nu avea mai mult de 9 ani.

Gisele Bundchen, pentru al saptelea an consecutiv desemnata de Forbes cea mai bogata femeie din lumea modellingului, cu castiguri de peste 40 de milioane de dolari pe an, avea o alura aparte de mica, dupa cum se poate vedea din instantaneul postat chiar de vedeta braziliana online. In fotografie se afla la mijloc, intre surorile Gabi si Pati.

Kate Moss este una dintre frumoasele lumii care pare sa nu mai imbatraneasca, in ciuda vietii presarate din plin cu petreceri, ba chiar si cu substante interzise.

Din instantaneul de mai jos se poate vedea cum modelul stia de timpuriu cum sa se joace cu aparatul de fotografiat, abilitate pe care nu si-a pierdut-o niciodata.

Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, Bar Rafaeli, a fost copilul pe care si l-ar fi dorit orice mama, avand ochi albastri si parul balai.

Nu s-a schimbat prea mult pe masura ce au trecut anii, pastrandu-si frumusetea si trasaturile care tinutuiau privirea celor din jur, cand era doar o copila.

Fotografia a fost postata chiar de vedeta pe Instagram, unde se poate vedea ca alturi de israelianca e si tatal ei.

Si de numele braziliencei Alessandra Ambrosio se leaga casa Victoria's Secret, unde a fost inger cu acte in regula. Modelul, devenit mama intre timp - fiica sa implinind cinci ani sambata - a postat online o fotografie din copilaria sa, alaturi de "sora preferata".

Modelul Elle Macphearson, ajuns la 49 de ani, mama a doi copii adolescenti, de 15 si, respectiv, 10 ani, avea din copilarie zambetul care urma sa-i aduca celebritatea.

Super-modelul anilor '90, care in orice moment poate da clasa in ceea ce priveste frumusetea tinerelor ce nu au nici jumatate din varsta sa, s-a casatorit anul acesta in Fiji, pentru a doua oara, devenind sotie de miliardar.

Lily Aldridge a fost o aparitie deosebita inca de pe vremea in care era de-o schioapa. Pometii si zambetul erau la locul lor, urmand sa se faca remarcati peste ani, alaturi de alura de balerina.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#modele poze copilarie, #celebritati poze copilarie, #vedete poze vechi, #celebritati poze vechi, #fotomodele celebre poze vechi , #fotomodele