Supermodele si super-masinile lor (Galerie foto)

Marti, 25 Septembrie 2012, ora 18:15
4249 citiri
Supermodele si super-masinile lor (Galerie foto)

Cele mai frumoase femei de pe planeta sunt adesea asociate cu masini puternice, cu sute de cai putere, multe chiar acceptand sa fie imaginea acestora sau sa pozeze in aceasta ipostaza. In viata reala, insa, optiunea lor in materie de masini este cu totul alta, multe alegand mai degraba modele clasice sau ecologice.

Iata ce le vei vedea conducand pe cele mai cunoscute supermodele, conform Msn.com:

Supermodelul australian Elle Macpherson (cu 5 aparitii pe coperta Sports Illustrated), devenit intre timp femeie de afaceri, conduce un Aston Martin DB5 decapotabil, fiind adepta unui stil englezesc, elegant. Acelasi model de masina are si printul Charles. Tot ea are si un Jaguar XJ si isi un Fiat 500 decapotabil.

Adriana Lima, inger la Victoria's Secret, detine un Land Rover Range Rover, o masina decenta pentru un supermodel care castiga in jur de 35 de milioane de dolari pe an. Ea a cumparat un Porsche Panamera pentru iubitul ei croat, Marko Jaric, jucator de baschet in NBA, cu care insa nu iese niciodata pe strazile din Manhattan.

Amber Heard, cu radacinile ei texane, a ales un Ford Mustang din 1968. Original rosie ca o cireasa, masina a fost vopsita apoi intr-un gri-albastrui, posibil pentru a evita sa atraga si mai mult atentia, din moment ce vehiculul a fost furat de mai multe ori. Amber, care a aparut in "The Rum Diary" alaturi de Johnny Depp, poate fi vazuta si in "Machete Kills" si "Paranoia", ambele filme urmand sa fie lansate in 2013.

Claudia Schiffer are o Toyota Prius, in care din fericire nu se afla cand a avut accidentul cu fiul ei atunci in varsta de 3 luni, in mai 2003, ci intr-un Range Rover. Faimosul Carlo Brandelli a personalizat un Ferrari 599 GTB Fiorano avand-o pe Sciffer ca muza.

Gisele Bundchen, adepta a SUV-urilor de lux, are un BMW X5, potrivit pentru ea mai ales ca se pregateste sa devina din nou mama. Modelul brazilian, cel mai bine platit din lume, isi poate lua in masina intreaga familie, inclusiv fiul vitreg, din casatoria anterioara a sotului ei, Tom Brandy.

Heidi Klum a trecut printr-o perioada involburata din cauza divortului de Seal, dar se pare ca are o "aventura" cu un Volkswagen, fiind si ambasadoarea acestei marci. Cuplul avea un garaj plin cu aceste masini, inclusiv un Audi Q7, un VW Tiguan si doua Beetle: unul model nou si unul vintage, decapotabil. Care este, insa, favorita lui Heidi? Un Bentley Continental GT alb, tot decapotabil.

Kate Moss, care a devenit supermodel la inceputul anilor '90, merge mandra in masina ei MG Midget MK III. Mai are si un Range Rover roz, un Porsche Panamera si un VW Beetle. In plus, are si un scuter roz Rolls-Royce Silver Shadow.

Alessandra Ambrosio, frumoasa brazilianca angajata a casei Victoria's Secret, a ales tot un Range Rover, de data aceasta alb, editie limitata. Victoria Beckham a lucrat la designul Land Rover Evoque, care vine cu interior roz si partial placat cu aur si covorase de mohair.

Miranda Kerr este tot unul dintre ingerii de la Victoria's Secret si conduce un A8, considerat o masina de familie. Modelul s-a casatorit cu Orlando Bloom, cu care are si un fiu de un an si jumatate, pe nume Flyn.

Rosie Huntington-Whiteley, actrita si model din Marea Britanie, cunoscuta mai ales pentru rolul facut in Transformers: Dark of the Moon, foloseste un Audi S5 decapotabil, iar iubitul ei, actorul britanic Jason Statham, are un Audi A8. Aceasta marca de masini a avut un castig enorm de imagine de pe urma faptului ca este popularizata, chiar fara intentie, de un cuplu atat de in voga.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#supermodele masini, #fotomodele masini scumpe, #masini scumpe supermodele, #celebritati masini, #masini vedete , #fotomodele