Supermodelul Bar Rafaeli a fost arestat

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 12:36
6598 citiri
Supermodelul Bar Rafaeli a fost arestat
Foto: Instagram/Bar Rafeli

Bar Rafaeli, unul dintre cele mai mari nume din modellingul mondial, a fost arestata in Israel, fiind acuzata de evaziune fiscala.

Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, in prezent sotia lui Adi Ezra, mostenitorul unui adevarat imperiu in industria alimentara, a fost arestata joi. Modelul in varsta de 30 de ani, originar din Israel, este acuzat ca a mintit legat de adresa de domiciliu, pentru a scapa de taxele pe care trebuia sa le plateasca pentru milioanele de dolari castigate peste granita.

Bar Rafaeli s-a casatorit - in bikini si cu voal de mireasa (Foto)

In plus, Rafaeli este acuzata ca a primit cadouri, cum ar fi masini de lux si apartamente, pe care nu le-a declarat autoritatilor israeliene, relateaza Gossip Cop.

Si mama lui Rafaeli, Zipora, se afla in custodia politiei, ea fiind considerata complice la frauda.

Miercuri, casa lui Rafaeli din Tel Aviv a fost vizitata de autoritati, in urma unei anchete sub acoperire. Joi, un tribunal din Tel Aviv a decis arestarea celor doua femei. Au fost eliberate la scurt timp, dupa ce s-a platit o cautiune.

Cele doua nu pot parasi Israelul decat daca obtin permisiunea autoritatilor. Interdictia este valabila pentru 180 de zile.

Israelienii care nu locuiesc in tara de bastina nu trebuie sa declare veniturile realizate peste granita. Autoritatile au decis ca Rafaeli, in schimb, casatorita in septembrie cu un miliardar israelian, este rezident al tarii, chiar daca apartamentele sale de lux din Israel au fost inregistrate (fraudulos) pe numele mamei si fratelui ei.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Bar Rafaeli arestata, #Bar Rafaeli frauda, #Bar Rafaeli evaziune fiscala, #Bar Rafaeli taxe neplatite, #Bar Rafaeli avere , #fotomodele