Bogati, celebri si fideli: Mariaje longevive de la Hollywood (Galerie foto)

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 12:03
5386 citiri
Bogati, celebri si fideli: Mariaje longevive de la Hollywood (Galerie foto)

E cu siguranta un sezon al divorturilor, mai ales in randul cuplurilor longevive. Dupa separarea lui Michael Douglas de Catherine Zeta Jones, a urmat anuntul divortului lui Clint Eastwood si recent anuntata despartire a lui Richard Gere de sotie, dupa un mariaj de 11 ani.

E oficial: Michael Douglas si sotia sa iau o pauza - cu cat se alege Zeta Jones in caz de divort

Insa exista in lumea buna si cupluri care reusesc sa se mentina, in ciuda tentatiilor de tot felul. Un astfel de exemplu il constituie Jada Pinkett Smith si Will Smith. In ciuda nenumaratelor zvonuri privind un divort, cei doi sunt in continuare impreuna si ori de cate ori sunt surprinsi de fotografi par mai uniti si indragostiti unul de celalalt.

Richard Gere se desparte de nevasta - de ce s-au instrainat cei doi

Cei doi s-au intalnit in 1990, cand ea a dat o auditie pentru a o juca pe iubita lui Smith in sitcomul The Fresh Prince of Bel-Air. Nu a obtinut rolul, insa in timp a devenit partenera lui Smith in viata reala. Cei doi au impreuna doi copii, Will avand un fiu si cu fosta sotie.

Fostul model Iman si cantaretul David Bowie formeaza un alt cuplu celebru si stabil. Modelul originar din Somalia, devenit mogul in lumea cosmeticelor, si artistul britanic s-au casatorit in 1992. Conform BBC, Iman are un tatuaj in onoarea sotului ei, pe care insa nu-l lasa la vedere. Cei doi sunt parintii unei fetite, Alexandria Zahra, nascuta in 2000.

Tom Hanks, cunoscut pentru prestatia din filme precum Big, Forrest Gump, The DaVinci Code sau Saving Private Ryan, a cunoscut-o pe Rita Wilson, cea care avea sa-i devina sotie, in timpul filmarilor la Volunteers, un film care a scapat multora dintre fanii lui Hanks.

Cei doi erau colegi de platou si aveau sa devina si parteneri de viata. Casatoria lor a avut loc in 1985 si dureaza si azi, cei doi fiind parintii a doi copii. Hanks Mai are doi, dintr-o casatorie anterioara.

Denzel Washington, cunoscut pentru American Gangster, Malcolm X si mai recentul The Book of Eli, si Paulette Pearson Washington s-au cunoscut tot la munca, cand filmau pentru Wilma, in 1977. Relatia lor a culminat cu o nunta, in 1983, si au facut, pana in prezent patru copii.

Kevin Bacon e o prezenta discreta la Hollywood, detalii despre mariajul sau cu actrita Kyra Sedgwick rareori aparand in presa. Casatoriti din 1988, cei doi par sa fi reusit sa-si gaseasca un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Pe Kevin il stim din Footloose, Apollo 13, JFK sau Murder in the First, iar pe sotia acestuia dintr-un serial TNT, The Closer.

Povestea casatoriei lui Jon Bon Jovi, pe numele real John Francis Bongiovi, cu Dorothea Hurley e simpla. Ea e iubita din liceu a rockerului care cocheteaza si cu actoria, cei doi facandu-si juramintele intr-o pauza din timpul turneului The New Jersey Syndicate, in 1989. De atunci, cei doi au devenit parintii a patru copii: o fata, Stephanie Rose, ajunsa studenta, si trei baieti, Jesse James Louis, Jacob Hurley si Romeo Jon.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#mariaje longevive celebre, #casatorii stabile Hollywood, #cupluri celebre fidele, #cupluri celebre fidele Hollywood , #hollywood