Cele mai banoase staruri de la Hollywood

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 16:38
3136 citiri
Cele mai banoase staruri de la Hollywood

In ciuda crizei, vedetele de la Hollywood fac inca bani. Forbes a intocmit un clasament al starurilor de la Hollywood, in functie de incasarile lor in perioada 1 iunie 2009 - 1 iunie 2010. In total, cele mai banoase femei din show biz au castigat 835 de milioane de dolari in aceasta perioada.

Oprah Winfrey - 315 milioane de dolari Asa cum era de asteptat, numai Oprah Winfrey a facut mai bine de o treime din aceasta suma, banii venind din revista pe care o are, postul de radio, pagina web si showul sau, proiectele ei fiind departe de a se epuiza, conform Forbes.

Beyonce Knowles - 87 de milioane de dolari Jumatatea celei mai banoase perechi de la Hollywood, Beyonce, continua sa-si mareasca imperiul, ea avand contracte cu Nintendo si L'Oreal, printre altele.

Britney Spears - 64 de milioane de dolari Tinand cont de perioada indelungata in care a lipsit din show biz, Britney vine ca o surpriza. Turneul facut anul trecut in lume i-a adus 130 de milioane de dolari, dupa 98 de cantari. In plus, Britney are un contract cu Elizabeth Arden.

Lady Gaga - 62 de milioane de dolari Poate cea mai de notorietate vedeta a momentului, Lady Gaga, se afla abia pe locul 4 in ceea ce priveste incasarile. Ea a strans 95 de milioane de dolari din turneul facut in perioada mentionata, avand si contracte cu Polaroid, Virgin Mobile, Monster Cable si Viva Glam.

Madonna - 58 de milioane de dolari La 52 de ani, Madonna continua sa fie cap de afis, luptandu-se cu dive ce au nici jumatate din varsta sa. Turneul din 2009 i-a adus 138 de milioane de dolari, artista facand cate 6 milioane de dolari pe seara.

Sandra Bullock - 56 de milioane de dolari In ciuda ghinionului din viata de familie, Bullock, detinatoare de Oscar, este cea mai banoasa actrita de la Hollywood.

Ellen DeGeneres - 55 de milioane de dolari Pe langa faptul ca a facut parte din juriul de la American Idol, De Generes face bani buni din showul sau, The Ellen DeGeneres Show. In plus, este imaginea unor campanii pentru American Express, CoverGirl si Vitamin Water. Recent, moderatoarea TV si actrita a semnat un contract pe mai multi ani cu Warner Bros, care ii va permite sa produca showuri in parteneriat cu acest studio.

Miley Cyrus - 48 de milioane de dolari Actrita din spatele francizei Hannah Montana, acum la final de sezon, se transforma pe zi ce trece in adult, promitand la fel de mult in lumea entertaintmentului. Joaca in The Last Song, vinde tricouri cu chipul ei, insa ramane de vazut daca va mai fi o masina de facut bani fara ajutorul Disney.

Citește și:
Fără sex, dar cu Diamante!
Fără sex, dar cu Diamante!
Știți care-i diferența dintre deputatul PSD Dan Tudorache „Diamante” și Aurel Bălășoiu? Că ultimul nu mai e membru PSD. Partidul l-a exclus cu celeritate, la numai câteva zile după ce...
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
Blocul construit de un important lider PNL, branșat ilegal la curent. PSD cere lămuriri UPDATE
PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, liberalul...