Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai banoase staruri de la Hollywood

Vineri, 12 Noiembrie 2010, ora 16:38
3314 citiri
Cele mai banoase staruri de la Hollywood

In ciuda crizei, vedetele de la Hollywood fac inca bani. Forbes a intocmit un clasament al starurilor de la Hollywood, in functie de incasarile lor in perioada 1 iunie 2009 - 1 iunie 2010. In total, cele mai banoase femei din show biz au castigat 835 de milioane de dolari in aceasta perioada.

Oprah Winfrey - 315 milioane de dolari Asa cum era de asteptat, numai Oprah Winfrey a facut mai bine de o treime din aceasta suma, banii venind din revista pe care o are, postul de radio, pagina web si showul sau, proiectele ei fiind departe de a se epuiza, conform Forbes.

Beyonce Knowles - 87 de milioane de dolari Jumatatea celei mai banoase perechi de la Hollywood, Beyonce, continua sa-si mareasca imperiul, ea avand contracte cu Nintendo si L'Oreal, printre altele.

Britney Spears - 64 de milioane de dolari Tinand cont de perioada indelungata in care a lipsit din show biz, Britney vine ca o surpriza. Turneul facut anul trecut in lume i-a adus 130 de milioane de dolari, dupa 98 de cantari. In plus, Britney are un contract cu Elizabeth Arden.

Lady Gaga - 62 de milioane de dolari Poate cea mai de notorietate vedeta a momentului, Lady Gaga, se afla abia pe locul 4 in ceea ce priveste incasarile. Ea a strans 95 de milioane de dolari din turneul facut in perioada mentionata, avand si contracte cu Polaroid, Virgin Mobile, Monster Cable si Viva Glam.

Madonna - 58 de milioane de dolari La 52 de ani, Madonna continua sa fie cap de afis, luptandu-se cu dive ce au nici jumatate din varsta sa. Turneul din 2009 i-a adus 138 de milioane de dolari, artista facand cate 6 milioane de dolari pe seara.

Sandra Bullock - 56 de milioane de dolari In ciuda ghinionului din viata de familie, Bullock, detinatoare de Oscar, este cea mai banoasa actrita de la Hollywood.

Ellen DeGeneres - 55 de milioane de dolari Pe langa faptul ca a facut parte din juriul de la American Idol, De Generes face bani buni din showul sau, The Ellen DeGeneres Show. In plus, este imaginea unor campanii pentru American Express, CoverGirl si Vitamin Water. Recent, moderatoarea TV si actrita a semnat un contract pe mai multi ani cu Warner Bros, care ii va permite sa produca showuri in parteneriat cu acest studio.

Miley Cyrus - 48 de milioane de dolari Actrita din spatele francizei Hannah Montana, acum la final de sezon, se transforma pe zi ce trece in adult, promitand la fel de mult in lumea entertaintmentului. Joaca in The Last Song, vinde tricouri cu chipul ei, insa ramane de vazut daca va mai fi o masina de facut bani fara ajutorul Disney.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cele mai bogate femei Hollywood, #cele mai bogate vedete, #Oprah Winfrey, #Beyonce, #Lady GaGa, #Britney Spears , #hollywood