Din secretele familiilor celebre: Vedete cu parinti gay (Galerie foto)

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 19:44
11492 citiri
Din secretele familiilor celebre: Vedete cu parinti gay (Galerie foto)
Foto: Ranker

Putini stiu ca in Cetatea Filmului exista o serie de nume mari, vedete nascute in familii in care unul dintre parinti s-a dovedit a avea o alta orientare sexuala decat cea cunoscuta initial.

E cazul lui Robert De Niro, Lizei Minnelli, lui Jodie Foster, care la randul sau este si ea lesbiana declarata, si nu numai, relateaza Ranker.

Artistul Robert De Niro Sr. s-a despartit de cea care l-a nascut pe Robert De Niro in 1946, cand fiul sau avea trei ani. S-a luptat multa vreme cu depresia, intelegand ca este homosexual intr-o vreme in care cei cu orientari sexuale diferite erau incurajati sa nu vorbeasca despre asta. Fiul sau a vorbit insa public nu o data despre orientarea sexuala a tatalui sau decedat.

De Niro, omagiu pentru tatal homosexual

Actrita Jodie Foster, care a vorbit pentru prima oara despre orientarea sa sexuala la Globurile de Aur din 2013, este lesbiana la fel ca mama sa, Evelyn Foster. De altfel, aceasta a fost crescuta de doua femei. Mama ei a crescut-o impreuna cu iubita sa, careia Jodie ii spunea "matusa".

Despre tatal Lizei Minnelli se spune ca ar fi fost gay. Multi zic ca isi tinea orientarea ascunsa la Hollywood, insa in New York era cunoscut ca homosexual. Cert este ca fiica sa sprijina deschis comunitatea gay.

Chiar rapperul 50 Cent a declarat ca a fost crescut de o mama lesbiana si dependenta de cocaina. Aceasta a murit cand fiul sau avea 8 ani, moment din care el a locuit cu bunicii.

Tatal actritei Natasha Richardson era bisexual, acesta decedand din cauza unor complicatii, in 1991. Era diagnosticat cu SIDA. Si fiica sa a murit in 2009.

Tatal actritei Anne Heche, Donald Joseph Heche, era gay, insa nu discuta niciodata despre sexualitatea sa. A murit de SIDA cand fiica sa avea 13 ani. A abuzat de aceasta, insa, cand Anne nu era decat o copila.

Tatal actritei si modelului Rene Russo a parasit familia cand aceasta avea numai 2 ani. Din acel moment, Rene a fost crescuta de mama ei, Shirley, si de prietenele ei lesbiene.

Tatal actritei Joely Richardson, Tony, era bisexual, acesta murind in 1991, dupa ce a fost diagnosticat cu SIDA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#vedete parinti gay, #celebritati parinti homosexuali, #vedete mame lesbiene, #actori parinti gay , #hollywood