Femeile din viata lui Johnny Depp (Galerie foto)

Luni, 14 Martie 2011, ora 16:43
11877 citiri
Femeile din viata lui Johnny Depp (Galerie foto)

Johnny Depp este unul dintre cei trei barbati din lume care au fost numiti nu o data, ci de doua ori, cei mai sexy barbati in viata, George Clooney si Brad Pitt fiind ceilalti doi. Asa ca nu e de mirare cum Johnny a avut la picioare unele dintre cele mai frumoase femei din lume, fara a face insa parada cu asta.

Una singura nu se regaseste (inca) pe aceasta lista, Angelina Jolie. Dar cunoscand trecutul acesteia, in special faptul ca pe platoul de filmare a fost si debutul relatiei ei cu Brad Pitt, si ca ea si Johnny au filmat pentru The Tourist, nu se stie niciodata ce va urma.

Lori Anne Allison Inainte ca Johnny Depp sa fie celebru, era doar un pusti care s-a lasat de liceu pentru a deveni star rock. L-a oprit (putin) din drum Lori Anne Allison, sora solistului si basistului trupei. Casatoria a avut loc in 24 decembrie 1983, Lori fiind de altfel si singura femeie care a reusit sa-l duca pe Johnny la altar.

Desi casatoria nu a durat, relatia sfarsindu-se doi ani mai tarziu, Lori i-a facut cunostinta lui Depp cu Nicholas Cage, sprijinindu-l in cariera sa de actor.

Sherilyn Fenn Cu aceasta Johnny a fost logodit intre 1985 - 1988. Cei doi s-au intalnit pe platourile de filmare de la "Dummies", nu la multa vreme de la divortul de Lori. Sherilyn a declarat ca Johnny a fost prima sa iubire adevarata, conform msn. Pe cei doi i-a despartit distanta: el filma in Vancouver, iar ea in Los Angeles.

Winona Ryder Si cu aceasta Johnny a fost logodit, intre 1989 - 1993, cei doi cunoscandu-se in toamna lui 1988, la premiera filmului Great Balls of Fire!. Hollywood-ul a fost fascinat de acest cuplu, care a aparut impreuna si in Edward Scissorhands.

Insa tocmai faptul ca erau monitorizati de paparazzi si proiectele separate i-a despartit in cele din urma. Mai greu a fost cu tatuajul pe care Depp si-l facuse, Winona Forever, schimbat in Wino Forever.

Tatjana Patitz Nu se stie foarte multe despre aventura cu acest model, decat ca s-a intamplat in 1994. Cei doi aveau in comun dorinta de a sta cat mai departe de blitzurile aparatelor de fotografiat si tabloide. Nu a fost insa indeajuns, insa a insemnat momentul in care Johnny a descoperit modelele.

Ellen Barkin Imediat dupa relatia cu Tatjana, Johnny a incercat o alta cu o femeie mai matura decat el, Ellen Barkin, cu 9 ani mai mare. Cativa ani mai tarziu au jucat impreuna in Fear and Loathing in Las Vegas.

Kate Moss Si aceasta a fost logodita cu Johnny, intre 1994 - 1998, relatia lor fiind una pasionala, cu multe suisuri si coborasuri. S-au cunoscut intr-o cafenea, in 1994, si au inceput imediat sa iasa impreuna. In cele din urma distanta si, conform presei americane, stilul de viata al lui Kate, au facut ca logodna sa se rupa.

Naomi Campbell Johnny Depp s-a consolat dupa relatia cu Kate Moss cu Naomi Campbell, cu care a avut o aventura de numai o seara. Destul, tinand cont de faptul ca Naomi si Kate erau prietene.

Vanessa Paradis Cu aceasta Johnny, trecut prin multe, nu e casatorit, chiar daca merg pe acelasi drum din 1998 si au impreuna doi copii. Cei doi s-au cunoscut intr-un bar, in iunie 1998. Trei luni mai tarziu, Vanessa l-a anuntat ca e gravida, un inceput deloc promitator pentru o relatie.

In 27 mai 1999, cei doi erau parintii lui Lily-Rose Melody Depp. A urmat Jack John Christopher Depp III, in 10 aprilie 2002. Planuri de insuratoare? Daca exista, sunt tinute la "secret".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Johnny Depp femei, #iubite Johnny Depp, #Johnny Depp Vanessa Paradis, #Johnny Depp aventuri , #hollywood