Producator filmului "Shakespeare in Love", aflat in inchisoare, a depus contestatie cu privire la acuzatiile de agresiune sexuala si viol

Luni, 05 Aprilie 2021, ora 21:26
3156 citiri
Producator filmului "Shakespeare in Love", aflat in inchisoare, a depus contestatie cu privire la acuzatiile de agresiune sexuala si viol
Harvey Weinstein FOTO: news.ro

Harvey Weinstein a formulat luni contestatie privind condamnarea sa pentru agresiune sexuala si viol, argumentand ca judecatorul a facut multe erori care au dus la un proces trucat, scrie Variety.

Avocatul lui Weinstein, Barry Kamins, a sustinut ca judecatorul trebuia sa excluda juratul 11, precizand ca aceasta nu a fost impartiala deoarece scrisese un roman care implica exploatarea sexuala de catre barbati mai in varsta.

Kamins a sustinut, de asemenea, ca judecatorul James Burke a exclus in mod necorespunzator marturia care ar fi putut sa-i fie de ajutor lui Weinstein. El a contestat si decizia lui Burke de a permite din partea a trei femei sa depuna marturie despre agresiuni sexuale de care nu este invinuit Weinstein.

Weinstein, 69 de ani, a fost condamnat in februarie 2020 pentru doua capete de acuzare: viol de gradul trei si agresiune sexuala de gradul I. Juratii l-au achitat de alte doua invinuiri grave privind "agresiune sexuala".

Fostul producator ispaseste o pedeapsa de 23 de ani de inchisoare intr-o inchisoare de stat din apropiere de Buffalo, New York. Daca condamnarea sa nu va fi anulata, el ar putea fi eliberat conditionat cel mai devreme in noiembrie 2039.

Harvey Weinstein, producator al unor filme ca "Pulp Fiction", "Shakespeare in Love" si "Sin City", este, de la inceputul miscarii #MeToo, primul barbat acuzat de abuz sexual care este implicat intr-un proces penal si care este condamnat.

Jandarm, arestat preventiv după ce și-a violat partenera. Bărbatul a fost suspendat din funcție
Jandarm, arestat preventiv după ce și-a violat partenera. Bărbatul a fost suspendat din funcție
Un jandarm în vârstă de 46 de ani din Arad a fost arestat preventiv după ce și-a violat partenera. Agresorul a fost reclamat de partenera sa, care este angajat în Ministerul de Interne....
Un tânăr a fost arestat după ce a intrat în casa unei adolescente de 12 ani și a încercat s-o abuzeze
Un tânăr a fost arestat după ce a intrat în casa unei adolescente de 12 ani și a încercat s-o abuzeze
IPJ Dolj a anunțat că un tânăr de 19 ani a fost reţinut, fiind ulterior arestat, după ce a intrat într-o casă din comuna Izvoare, judeţul Dolj, peste o femeie de 30 de ani şi fiica ei şi...
#producator, #Film, #productii, #viol, #agresiune sexuala , #hollywood
  1. Scandal între jurnaliști, după România - Ucraina 3-0. Victor Ciutacu: „Niște sub-oameni! Slugărnicie grețoasă!"
  2. Horoscop zilnic. Marți, 18 iunie. Zodia care își va îmbunătăți situația financiară
  3. Bancul zilei: Cum se dă Maria de gol
  4. Trebuie sau nu să renunțăm la masa de seară pentru siluetă: ”Aveți grijă să alegeți meniul care vi se potrivește”
  5. Un chirurg a dezvăluit care sunt 5 cele schimbări pe care le-a făcut pentru a-și reduce riscul de a face cancer de prostată
  6. Batoanele pentru slăbit, foarte periculoase pentru sănătate
  7. Suplimentul alimentar care reduce agresivitatea. Ce ar trebui să știe părinții care au copii violenți
  8. Surpriză totală la concertul Coldplay de la Budapesta. "Au decis asta de la început sau experiența cu maneaua, de la București, i-a făcut să schimbe?"
  9. Ce efecte are fumatul asupra fizicului uman. "Fumătorilor le pot apărea fire albe de păr înainte de 30 de ani"
  10. Tânăra care a călătorit de una singură în peste 80 de țări: 8 măsuri pe care le ia pentru a fi în siguranță. "Poate face o diferență uriașă"