Johnny Depp, despre despartirea de Vanessa Paradis si problemele de sanatate

Joi, 20 Iunie 2013, ora 17:21
3778 citiri
Johnny Depp, despre despartirea de Vanessa Paradis si problemele de sanatate

Johnny Depp, foarte rezervat in privinta vietii sale personale, a fost convins recent de reporterii revistei "Rolling Stone" sa vorbeasca, pentru prima data, de separarea sa de Vanessa Paradis.

Generos de data aceasta in confesiuni, actorul a abordat si alte subiecte, cum ar fi problemele de sanatate.

A trecut deja un an de cand Johnny Depp si Vanessa Paradis au anuntat ca se despart, dupa 14 ani de viata comuna, avand impreuna si doi copii. O separare "neplacuta" si "dificila pentru ambele parti", a recunoscut actorul in interviul pentru "Rolling Stone", citat de 7sur7.be.

"Ultimii ani de relatie au fost agitati. Uneori a fost chiar neplacut", spune Johnny Depp, accentuand faptul ca, prin natura meseriei, timpul putin petrecut impreuna nu le-a permis sa mai comunice suficient, instrainandu-se unul de celalalt.

Decizia de a se desparti nu a fost usoara si nici luata la repezeala, datorita celor doi copii Lily-Rose (14 ani) si Jack (11 ani). Precautiile pe care el si Vanessa Paradis le-au luat pentru a-i proteja pe acestia s-au dovedit a fi eficiente.

"Copiii au contat in primul rand. Am incercat sa-i protejam, fara a-i minti insa. Acestia s-au dovedit a fi foarte puternici si intelegatori", marturiseste Johnny Depp.

Actorul estimeaza ca, in final, despartirea s-a finalizat in termeni amiabili, lucru ce a contat pentru echilibrul sau sufletesc, deoarece este important sa pastreze in continuare legatura intr-un mod firesc cu Vanessa Paradis, pentru binele copiilor. "Vom fi prezenti mereu unul in viata celuilat, datorita copiilor", spune actorul.

Implinind recent 50 de ani, actorul a lasat sa se inteleaga ca nici problemele de sanatate nu ii sunt straine, dintre acestea vederea fiind cea care il ingrijoreaza in primul rand, potrivit 7sur7.be.

La ochiul stang problemele au fost din nastere, neputand fi remediate, iar de-a lungul timpului i-a fost afectata vederea si la celalalt ochi, fiind nevoit sa poarte ochelari.

Lucrurile se complica la filmari, cand trebuie sa renunte la acestia si chiar la lentilele de corectie. "Este dificil, totul devine, foarte, foarte neclar", marturiseste cu sinceritate actorul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Johnny Depp interviu Rolling Stone, #Johnny Depp despartire Vanessa Paradis, #Johnny Depp probleme sanatate, #Johnny Depp probleme vedere , #hollywood