Legaturi de sange surprinzatoare de la Hollywood (Galerie foto)

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 16:20
11074 citiri
Legaturi de sange surprinzatoare de la Hollywood (Galerie foto)

Atunci cand parintii sau alte rude apropiate sunt actori la Hollywood, este foarte posibil ca si pentru copii sau apropiati sa existe un imbold de a urma aceeasi cariera.

Iata cateva asemenea "familii" in care meseria de actor este des intalnita, conform Huffington Post. Unele dintre exemple sunt de-a dreptul surprinzatoare, semn ca nepotismul a fost ascuns cu multa grija sau ca purs si simplu talentul a fost graitor.

Nu multa lume stie ca Emma Roberts este fata actorului Eric Roberts si nepoata Juliei Roberts.

Kate Hudson a inceput sa-l strige "tata" pe Kurt Russel la scurt timp dupa ce acesta a inceput sa iasa impreuna cu mama ei, Goldie Hawn, in 1983.

Singura fiica a regizorului Francis Ford Coppola, Sofia, este verisoara cu actorii Jason Schwartzman si Nicolas Cage (nascut Nicolas Coppola). In acelasi timp, fratele ei, Roman, este si el regizor si compozitor, fiind apreciat pentru filme precum "Apocalypse Now".

Nasul lui Drew Barrymore este nimeni altcineva decat regizorul Steven Spielberg. Cand Drew avea numai 7 ani a primit un rol in fimul E.T., din 1982. Cei doi au ramas apropiati, Drew declarand ca Spielberg este prima figura masculina stabila din viata ei.

O stii pe Bryce Dallas Howard ca Victoria din filmul "Eclipsa" sau ca Ivy din "The Village". Poate ca nu ti-ai dat seama ca tatal ei este Ron Howard.

Joan Cusack si John sunt frate si sora.

Warren Beaty si Shirley MacLaine sunt si ei frate si sora, amandoi devenind vedete la Hollywood.

Martin Sheen are 2 baieti care i-au calcat pe urme: Charlie Sheen si Emilio Estevez. Estevez este numele lor adevarat, Sheen fiind un nume de scena insusit intai de Martin, dupa care si de Charlie.

Actorii si fratii William Baldwin, Stephen Baldwin, Alec Baldwin si Daniel Baldwin sunt dovada vie ca talentul se mosteneste din familie.

Owen Wilson si Luke Wilson sunt si ei frati.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#vedete rude Hollywood, #celebritati inrudite, #celebritati legaturi sange, #familii vedete Hollywood, #nepotism Hollywood , #hollywood