O noua plangere impotriva lui Weinstein. Este acuzat de "trafic sexual" la Cannes

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 09:11
5168 citiri
O noua plangere impotriva lui Weinstein. Este acuzat de "trafic sexual" la Cannes
Foto: Twitter/Harvey Weinstein

Harvey Weinstein este vizat de o noua plangere depusa, luni, la New York de catre o actrita aspiranta, Kadian Noble, care-l acuza pe producator, pe fratele sau Bob si compania de productie pe care cei doi au cofondat-o de "trafic sexual" la Cannes.

Harvey Weinstein ar fi "recrutat-o si atras-o pe actrita aspiranta Kadian Noble cu promisiunea unui rol, stiind ca va folosi forta, frauda sau constrangerea pentru a avea o relatie sexuala cu ea in camera sa de hotel", se indica in plangerea acestei tinere cu cetatenie britanica, informeaza AFP.

Bob Weinstein si cei de la Weinstein Company sunt acuzati de neglijenta si de faptul "de a fi cunoscut comportamentul lui Harvey Weinstein si de a fi facilitat" obiceiul acestuia "de a calatori (...) pentru a ademeni tinerele actrite cu promisiuni de roluri, fortandu-le apoi sa intretina relatii sexuale".

Harvey Weinstein, care a fost obligat sa demisioneze din sindicatul regizorilor de la Hollywood, dupa demisiile din Academia Americana de Film si din sindicatul producatorilor, sustine ca toate aceste relatii au fost consensuale.

In februarie 2014, Harvey Weinstein a abordat-o Kadian in hotelul Le Majestic din Cannes, invitand-o sa intre in camera lui, pentru ca tanara sa ii arate cum interpreteaza, potrivit plangerii depuse luni.

Dupa ce ar fi invitat-o in camera, producatorul ar fi sunat un alt manager al companiei sale, care i-ar fi cerut lui Noble sa fie "amabila si sa faca tot ce i se cere".

Potrivit The Telegraph, in camera, Weinstein a inceput initial sa ii maseze umerii, cerandu-i sa faca niste pasi "in scopuri legate de auditie". Ulterior, producatorul a tarat-o pe tanara in baie unde i-a cerut sa-l masturbeze, conform AFP.

In urma acestui incident, actrita a suferit "rani severe si traume emotionale", fiind ulterior incapabila sa se bucure de viata si sa duca o viata normala.

Aceasta plangere vine in contextul in care peste 100 de actrite, printre care Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Rose McGowan, si foste colaboratoare ale lui Weinstein l-au acuzat de hartuire, agresiune sexuala sau viol.

Citeste si

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Harvey Weinstein viol Cannes , #hollywood