O romanca a castigat un premiu Tony

Luni, 14 Iunie 2010, ora 16:53
2262 citiri
O romanca a castigat un premiu Tony

Scenografa Marina Draghici a castigat duminica un premiu Tony pentru cele mai bune costume dintr-un musical la editia din 2010 a Premiilor Tony.

Marina Draghici a conceput costumele pentru musicalul "Fela!", semnat de coregraful Bill T. Jones si pus in scena la Teatrul 37 Arts din New York.

Decernarea premiilor a avut loc la Radio City Music Hall in New York si in cadrul lor au castigat unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood, printre care Denzel Washington, Catherine Zeta-Jones si Scarlett Johansson.

Aceste premii sunt decernate productiilor de pe Broadway din timpul sezonului 2009-2010, potrivit Celebglitz.com.

Muzicalul "Fela!" si readaptarea spectacolului "La Cage aux Folles" au avut 11 nominalizari la premii, fiecare castigand cate 3 premii. Muzicalul "Memphis" a castigat patru premii, inclusiv cel pentru cel mai bun musical. Readaptarea "Fences" a castigat trei premii iar spectacolul "Red" a castigat premiul pentru "cea mai buna piesa de teatru" si "cea mai buna regie".

Denzel Washington a castigat premiul pentru "cel mai bun actor" pentru rolul din piesa "Fences", de August Wilson. Viola Davis s-a impus la categoria "cea mai buna actrita", pentru partitura din aceeasi piesa.

Douglas Hodge a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un musical, pentru rolul din "La Cage aux Folles". Premiul pentru cea mai buna actrita intr-un musical i-a revenit actritei Catherine Zeta-Jones cu piesa "A Little Night Music".

Scarlett Johansson a primit un premiu Tony pentru rolul sau din piesa "A View from the Bridge", de Arthur Miller.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cu cine ar vrea PSD+PNL să-l înlocuiască pe Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu se pare că s-a dovedit a fi mai degrabă nepotrivit pentru a candida din partea PSD+PNL pentru Primăria Capitalei. Astfel, alianța care formează și guvernul ar lua deja în...
#premii Tony 2010, #premii Broadway 2010, #Scarlett Johanson , #hollywood