Vedete sexy care au fost tocilare (Galerie foto)

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 18:12
7671 citiri
Vedete sexy care au fost tocilare (Galerie foto)
Foto: mademan

Termenul "tocilar" a avut si inca mai are o conotatie negativa, tinerii considerati asa fiind adesea ridiculizati. Insa, timpul a dovedit ca asa-numitii tocilari au devenit oameni de succes, iar, in unele cazuri, vedete sexy cu un IQ impresionant.

Potrivit Made Man, iata cateva dintre cele mai seducatoare celebritati feminine de nivel mondial, care au fost tocilare.

1. Kate Beckinsale

Actrita Kate Beckinsale, considerata drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, a crescut ca un "soarece de biblioteca". Si-a petrecut mult timp citind, scriind si evitand situatiile sociale. A castigat chiar premii pentru mici povestiri si poezii scrise de ea si a invatat atat de bine limbile rusa, franceza si germana incat a intrat la Universitatea Oxford, unde a studiat literatura franceza si rusa.

2. Danica McKellar

Multi dintre barbatii care au vazut serialul "The Wonder Years" au fost incantati de actrita Danica McKellar, care a jucat rolul lui Winnie Cooper. Dupa ce s-au terminat filmarile pentru aceasta productie de televiziune, Danica s-a hotarat insa sa renunte la film si sa mearga la facultate.

A studiat matematica, iar ulterior a publicat trei carti de matematica, ce s-au vandut foarte bine. In prezent, in timpul liber este gazda unor show-uri de televiziune. In continuare este foarte frumoasa.

3. Natalie Portman

Actrita Natalie Portman, care a jucat un rol extrem de provocator in filmul "Ispita" ("Closer"), a absolvit prestigioasa universitate Harvard si vorbeste cinci limbi. La un moment dat a renuntat sa participe la una din premierele filmului "Star Wars", in care de asemenea a jucat, ca sa se pregateasca pentru examenul de admitere la Harvard.

A fost sexy chiar si cand s-a ras in cap pentru rolul din filmul "V For Vendetta". Fotografia este o imagine surprinsa din filmul "Ispita".

4. Olivia Munn

Actrita si modelul Olivia Munn a declarat in mai multe interviuri ca jocurile video nu sunt punctul ei forte, insa a fost angajata de televiziunea G4, care la inceput s-a bazat pe lumea acestor jocuri, si s-a descurcat de minune deoarece se pricepe la tehnologie. Ea a scris si o carte, pe care a intitulat-o "The Misadventures of a Hollywood Geek" ("Ghinioanele unei ciudate de la Hollywood").

5. Rashida Jones

Fiica legendarului muzician Quincy Jones, ca si celelalte vedete din lista, nu este doar o femeie care arata bine, ci si una care a fost considerata tocilara. A studiat la Harvard, iar mai tarziu a creat o carte de benzi desenate numita "Frenemy of the State".

6. Felicia Day

Actrita Felicia Day a jucat in "Buffy" si in "Eureka", dar a devenit cunoscuta si pentru un serial web pe care il produce, in care joaca si la care scrie si scenariul, acesta fiind despre o fata dependenta de jocurile online. Actiunea serialului este inspirata chiar din viata ei, Felicia declarand de mai multe ori ca este dependenta de jocurile online.

Ea a invatat la Universitatea din Texas, unde a avut bursa pentru performanta la vioara. Totodata, a obtinut o dubla specializare - in muzica si matematica, si a castigat mai multe diplome pentru rezultate bune la facultate.

7. Rosario Dawson

Actrita Rosario Dawson, cunoscuta in special din filme ca "Josie and the Pussycats", "Sin City" sau "Men In Black II", a iesit in evidenta in adolescenta prin studii intense, iar de curand a creat o carte de benzi desenate numita "Occult Crimes Taskforce".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete tocilare, #celebritati feminine tocilare, #celebritati studii, #vedete facultati , #hollywood