Jennifer Lawrence il ataca indirect pe Bradley Cooper - Cum reactioneaza acesta

Miercuri, 14 Octombrie 2015, ora 13:22
4251 citiri
Jennifer Lawrence il ataca indirect pe Bradley Cooper - Cum reactioneaza acesta
Foto: Facebook/Jennifer Lawrence

Actrita Jennifer Lawrence, distinsa cu Oscar, i-a atacat indirect pe cativa colegii de breasla barbati, referindu-se mai ales la Bradley Cooper si Christian Bale, cu care a jucat in "American Hustler".

Intr-o postare pe site-ul unei colege de breasla, Lena Dunham, intitulata "Why Do I Make Less Than My Male Co-Stars?" (De ce fac mai putini bani decat colegii mei barbati?), Jennifer Lawrence afirma ca, intr-adevar, salariul sau pentru "American Hustler" a fost considerabil mai mic decat cel primit de Bradley Cooper sau decat Christian Bale, care ii sunt colegi in film.

Desi sustine ca a stiut de la inceput cum stau lucrurile, nu a cerut un onorariu mai mare pentru a nu fi etichetata ca fiind "rasfatata", sustine ea, citata de Gossip Cop.

In mod interesant insa, desi s-a referit chiar la el, Bradley Cooper a reactionat ca un gentleman, acesta declarand ca e alaturi de Jennifer.

De fapt, pornind de la exemplul personal, Jennifer Lawrence nu face decat sa readuca in discutie o problema mai veche a Hollywood-ului, diferenta mare intre salariile obtinute de femei si cele virate barbatilor, toti actori. Aceasta problema a fost pusa pe tapet periodic chiar de unele dintre cele mai mari actrite.

Jennifer Lawrence face toti banii (Video)

"Nu m-am suparat pe Sony (care se afla in spatele "American Hustle" - n. red.). M-am suparat pe mine. Am esuat ca negociator pentru ca am cedat prea repede", afirma in postare Jennifer Lawrence.

Actrita sustine ca a vazut pe Internet ce salarii au colegii ei de sex masculin si a "realizat ca fiecare barbat cu care munceam clar nu trebuia sa-si faca griji despre faptul ca ar fi 'dificil' sau 'rasfatat'. Am trecut peste incercarea de a gasi calea 'adorabila' de a-mi spune opinia, dar in acelasi timp sa raman placuta. La naiba cu asta!", mai afirma actrita.

Mai multe vedete aplauda afirmatiile actritei, printre acestea aflandu-se Emma Watson, Jessica Chastain, Elizabeth Banks. Emma Watson chiar a vorbit in ianuarie pe acelasi subiect la Forumul Economic Mondial din Elvetia.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Jennifer Lawrence diferenta salarii Hollywood, #Jennifer Lawrence ataca Bradley Cooper, #Jennifer Lawrence ataca actori barbati salariu, #diferenta salarii barbati femei Hollywood , #Jennifer Lawrence