Jennifer Lawrence, recunoscatoare ca a primit anticonceptionale si prezervative in adolescenta

Miercuri, 06 Ianuarie 2016, ora 16:37
5374 citiri
Jennifer Lawrence, recunoscatoare ca a primit anticonceptionale si prezervative in adolescenta
Foto: Facebook/Jennifer Lawrence

Actrita Jennifer Lawrence, care nu se sfieste sa discute pe orice subiect, a declarat recent ca este recunoscatoare faptului ca a primit, in adolescenta, prezervative si anticonceptionale gratuite. Mai mult, aceasta a dat de inteles ca acestui fapt ii datoreaza chiar cariera sa.

Vedeta in varsta de 25 de ani a explicat ca a trait intr-o familie foarte religioasa si ca ar fi putut deveni mama de tanara, din moment ce un avort nu putea fi luat in calcul. Insa o organizatie non-profit de planning familial ii furniza ei si celor de varsta sa prezervative, anticonceptionale si "toate acele lucruri de care aveam nevoie, ca un adolescent normal, care crestea intr-o casa religioasa".

In timp, actrita a inceput sa popularizeze organizatia, in semn de recunostinta, informeaza ContactMusic.

Mai mult, a fost extrem de vehementa cand un barbat inarmat din Colorado a atacat o clinica de planning familial, in luna noiembrie a anului trecut. Atacul s-a soldat cu trei decese, noua persoane fiind ranite.

Atac armat in Statele Unite: Trei morti si noua raniti - UPDATE

"E ingrozitor... Nu e un atac fata de avorturi, este un atac la adresa femeilor. Pentru ca planningul familial este mult mai mult (decat avortul - n. red.) ", declara ea.

"Serios acum, ce rau poate face sa dai oamenilor anticonceptionale, prezervative (...)? ", mai spune ea.

In acelasi interviu acordat Glamour, actrita s-a referit si la viata sa intima, declarand ca in prezent nu mai are nevoie de metode contraceptive, pentru simplul fapt ca e din nou "virgina", din moment ce a fost atat de multa vreme singura. "Sunt mofturoasa", recunoaste ea. "Simt cate o scanteie foarte, foarte rar".

Legat de barbatii care ii cad cu tronc, aceasta admite ca "am fi socati" sa-i vedem. "Ar trebui sa vedeti pe cativa dintre cei pe care ii gasesc atractivi. Ati fi socati", a mai spus vedeta din "Hunger Games".

Jennifer Lawrence a incheiat recent o idila cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, si se stie ca s-a intalnit anterior cu actorul britanic Nicholas Hoult.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Jennifer Lawrence prezervative, #Jennifer Lawrence anticonceptionale, #Jennifer Lawrence adolescenta, #Jennifer Lawrence familie religie, #Jennifer Lawrence virgina, #Jennifer Lawrence barbati , #Jennifer Lawrence