Cea mai sexy aparitie a zilei (Foto)

Marti, 10 Februarie 2015, ora 09:27
4059 citiri
Cea mai sexy aparitie a zilei (Foto)
Foto: Ziare.com

Ziare.com va prezinta cele mai sexy aparitii ale celebritatilor de pe retelele de socializare. Vedeta care a impresionat, luni, a fost Laura Cosoi.

Vedeta de televiziune a postat pe pagina de Facebook Laura Cosoi o poza realizata de unul dintre fotografii preferati ai vedetelor Marius Baragan.

Peste 3.000 de persoane au apreciat imaginea actritei.

Laura Cosoi si-a invitat prietenii virtuali la o discutie mai aprinsa pe blogul sau pornind de la un articol aparut pe un site strain pe care a aparut un material despre cum pot fi cucerite romancele.

Cea mai sexy aparitie a zilei (Foto)

"Zilele astea, pe de-o parte m-a amuzat, pe de alta, m-a cam iritat stirea aparuta pe site-ul de matrimoniale occidental letsbond.com, care oferea 10 trucuri prin care poate fi cucerita o romanca.

Stirea a fost preluata imediat de presa de la noi, asa ca am citit cu uimire cum isi imagineaza britanicii ca pot impresiona o romanca", a scris ea nemultumita de ceea ce au scris jurnalistii straini.

Dupa ce luat pe rand fiecare exemplu din articol si l-a demontat cu argumente, Laura a incheiat: "Un cuvant bun atunci cand e nevoie, o cutie de bomboane sau un buchetel de flori de camp sunt suficiente".

Cea mai sexy aparitie a zilei (Foto)

Foto: Facebook/Laura Cosoi

A.G.

#Laura Cosoi sexy, #Laura Cosoi Facebook, #laura Cosoi blog , #Laura Cosoi