Laura Cosoi, intima cu un fost ministru in "Cel ales" Interviu

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 07:30
11872 citiri
Laura Cosoi, intima cu un fost ministru in "Cel ales" Interviu

Filmul "Cel ales", care se lanseaza in cinematografele din Romania vineri, 24 aprilie, si spune povestea unui fost agent secret ce a parasit tara cu decenii in urma, ii are in distributie, printre altii, pe Laura Cosoi si Bogdan Stanoevici.

Deja premiata cu distinctia "Rising Star Award" in competitia Canada International Film Festival 2015, pelicula ne-o infatiseaza pe Laura Cosoi intr-o postura in care nu multi o vedeau. Aceasta intra in pielea Norei, o sotie de fotbalist cu o personalitate complexa, care vorbeste urat si e usor vulgara.

Laura Cosoi, despre iubitul sau, Iasiul natal si... pensionare Interviu

Despre cum a fost posibila metamorfoza pentru a intra in rolul Norei, dar si interactiunea cu fostul ministru pentru Romanii de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, mai ales ca au existat si cateva scene intime, ne-a vorbit Laura Cosoi intr-un interviu acordat Ziare.com.

"Cel ales" a fost deja premiat. Tu cum ai descrie filmul in cateva cuvinte?

Filmul este ca o gura de aer proaspat pentru cinematografia romaneasca. Este actual, de actiune, sensibil, dar si melancolic.

Ti s-a parut vreo replica memorabila sau ti s-a intaparit vreuna in minte in mod special?

Sigur ca da, doar ca sunt prea "colorate" ca sa le pot reproduce aici!

Cu ce idee/traire ar trebui sa plece privitorul de la cinema?

Cu dorinta de a-l revedea. "Cel Ales" este genul de film care te intriga si te face sa-l descoperi de fiecare data altfel.

Rolul pe care l-ai interpretat e departe de felul in care esti tu, zi de zi. Ai avut o sursa de inspiratie?

Sigur ca da. Am fost foarte atenta la tot ce exista in jurul meu. Viata este o continua surpriza si intalnirile sunt foarte importante, chiar daca unele par ciudate.

Exista vreun punct comun intre tine si personajul tau?

Cu siguranta exista puncte comune, nu multe, dar definitorii pentru construirea personajului Nora.

Cum a fost sa lucrezi cu Bogdan Stanoevici? Te-ai simtit vreo clipa intimidata?

Sa lucrez cu Bogdan a fost o adevarata placere. Este un profesionist desavarsit de la care am avut ce sa invat. Pentru mine a fost partenerul ideal de joc!

Cum e ca om?

Foarte prietenos, inteligent, cu vorbele la el si amuzant. Este o placere sa il ai in preajama. Stiu, am fost norocoasa.

Scenele intime din film au fost o provocare? Esti multumita de rezultat?

Toate scenele din film au fost tratate cu aceeasi seriozitate si implicare.

Recent, Bogdan Stanoevici afirma ca, daca nu era casatorit, te-ar fi luat de nevasta. Cum a fost chimia dintre voi?

Bogdan are simtul umorului, asa cum spuneam! (rade)

Stim ca spectatorii care pastreaza biletul de intrare la film au sansa sa intre in cursa pentru aparitia in urmatoarea pelicula a lui Cristian Comeaga (regizorul filmului). Orice om e potrivit pentru actorie sau e nevoie de un anumit gen de personalitate? Care crezi ca e trasatura fara de care nu poti spera sa ajungi vreodata actor?

Cred ca multi ar putea fi actori, dar nu oricine!

Citeste si:
Alexandru Rafila, despre ancheta premierului privind pregătirea pentru valul patru: ”Se anchetează singur ca să vedem din ce cauză nu a făcut nimic”
Alexandru Rafila, despre ancheta premierului privind pregătirea pentru valul patru: ”Se anchetează singur ca să vedem din ce cauză nu a făcut nimic”
Medicul Alexandru Rafila a afirmat, marţi seară, că se aştepta de la premierul Florin Cîţu, după videoconferinţa pe care a avut-o marţi, la soluţii de sănătate publică, nu la anchete...
Ministrul Finanțelor susține că banii din PNI ”Anghel Saligny” nu vor fi distribuiți pe criterii politice: ”Ce e politic în a oferi şansa unei comunităţi să aibă apă curentă?”
Ministrul Finanțelor susține că banii din PNI ”Anghel Saligny” nu vor fi distribuiți pe criterii politice: ”Ce e politic în a oferi şansa unei comunităţi să aibă apă curentă?”
Ministrul Finanţelor Publice, Dan Vîlceanu, anunţă că primarii pot începe să depună proiecte pentru accesarea de fonduri prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, el...
Sursa: Ziare.com