Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Doinita Oancea reactioneaza dupa scandalul in care sunt implicati Lora si fostul sau iubit

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 17:36
8585 citiri
Doinita Oancea reactioneaza dupa scandalul in care sunt implicati Lora si fostul sau iubit
Foto: Facebook/Doinita Mihaela Oancea

Doinita Oancea a reactionat pentru prima data de la izbucnirea scandalului in care sunt implicati Lora si fostul ei iubit, Ionut Ghenu, despre care presa a scris ca ar fi noul iubit al cantaretei.

Actrita a comentat faptul ca ea si Lora nu si-au vorbit la un eveniment moment, chiar daca acum ceva vreme ar fi fost bune prietene

"Eu vorbesc daca sunt cautata. In situatia data nu cred ca este cazul sa o caut eu. Am facut-o la un moment dat. Am vorbit acum ceva vreme. La evenimentul respectiv, ea trecea pe langa mine. Nu stiu daca m-a vazut sau nu. Mi s-a spus ca este acolo.

M-am uitat dupa ea, dar nu ne-am gasit. Nu suntem certate. Nu a vrut careva sa se certe. Eu nu am vrut sa ma cert cu nimeni si probabil nici ea", a declarat Doinita Oancea la Kanal D.

Actrita a dorit sa precizeze ca ea si Lora au fost prietene, nu intime, dar apropiate. Ea a facut precizarea dupa ce Lora a sustinut ca nu a fost prietena cu Doinita.

"Eu consider ca am fost prietene. Nu am declarat niciodata si nimanui ca nu suntem prietene. Mi s-a parut foarte dubios ca acum brusc cand se intampla toata chestia asta vin niste oameni si spun ca nu eram prietene.

Poate nu eram cele mai bune prietene, nu imi petreceam noptile cu ea la povesti, sa ne spunem chestii intime, dar prin prisma relatiei de prietenie dintre sotul ei si prietenul meu noi ne intalneam si se forma o gasca. Cred ca aia era prietenie", a explicat actrita de telenovele.

Lora a rabufnit: Ce vreti de la viata mea si care-i treaba voastra cu cine, de ce si de cand?

Aceasta a precizat ca nu a calculat, dar in mod clar Ionut, fostul sau iubit, isi petrecea mai mult timp cu Lora decat cu ea, dar ca nu i s-a parut nimic ciudat.

"Ionut a avut patru ani si jumatate acelasi comportament vizavi de mine si nu si l-a schimbat, faptul ca ma simteam iubita nu m-a facut sa ma gandesc. Asupra Lorei nu stiu daca am avut semne de intrebare, dar pot sa spun ca in ultima vreme lucrurile mi s-au parut putin... nu stiu daca deplasate...dar nu am inteles anumite declaratii, precum cea din parcare: 'daca mai aveati putina rabdare, poate....'", a continuat Doinita.

Scandalul a izbucnit dupa ce presa mondena a scris despre o posibila relatie intre Lora, divortata de curand de Dan Badea, si tour-managerul sau, Ionut Ghenu, fostul iubit al Doinitei Oancea, care era cunoscuta drept o prietena a artistei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Satisfacția candidatului AUR la Primăria Capitalei: "PSD și PNL au ajuns la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial"
Decizia PSD și PNL de a renunța la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru primăria Bucureștiului a fost ironizată de toate partidele de opoziție. Mihai Enache, candidatul AUR la...
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
#Doinita Oancea Lora relatie fost iubit, #Doinita Oancea cearta Lora, #Doinita Oancea actrita , #Lora