Louie Anderson a murit. Celebrul comediant american avea 68 de ani
Vedete / Louie Anderson
Louie Anderson, celebrul comedian, actor și gazdă de show-uri TV, câștigător de Emmy, a murit vineri, 21 ianuarie, la Las Vegas. Vestea tristă a fost confirmată de impresarul său, pentru Variety. Louie Anderson a pierdut o lungă luptă cu cancerul. Avea 68 de ani. Un actor de stand-up experimentat, cu o carieră de peste patru ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Louie Anderson . Această zonă va concentra articolele categoriei Vedete din Ziare.Com care au subiectul principal: Louie Anderson.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Louie Anderson, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vedete , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.