Miss Universe Romania, "o ciumafaie cromoplatinata"

Marti, 30 Iunie 2009, ora 10:16
10223 citiri
Miss Universe Romania, "o ciumafaie cromoplatinata"

Peste 54 de zile, Romania va fi reprezentata, la concursul Miss Universe din Bahamas, de o blonda care nu stie cine este premierul Romaniei, la orice intrebare raspunde cu "Bineinteles" si habar nu are unde este statiunea unde va infrunta cel putin 78 de frumoase din intreaga lume.

Sau cel putin acestea ar putea fi concluzii trase dupa participarea Biancai Elena Constantin la emisiunea "Happy Hour" de la ProTV, luni seara.

Invitata alaturi de Catalin Botezatu la emisiunea lui Catalin Maruta, tanara a starnit hohote de ras in platou, iar catalin Botezatu a concluzionat, dupa numeroase hohote de ras, reactie a "perlele" domnisoarei: "Este o ciumafaie cromoplatinata. Stanjenitor".

Potrivit Ziua, in afara de faptul ca a repetat intruna "bineinteles" si ca la cele trei intrebari "grele" - cine este prim-ministrul Romaniei, cine a scris "Luceafarul" si care este capitala Romaniei, n-a stiut raspunsul decat la ultimele doua, habar n-avea nici unde este Bahamas - locul unde urmeaza sa plece pentru a ne reprezenta la finala mondiala.

Iar cand a fost sa se produca muzical, a lalait jenant pe unde nu stia cuvintele, demonstrand ca la capitolul voce si improvizatie sta si mai prost decat la capitolul cultura generala.

Castigatoarea titlului "Miss Universe Romania 2009" este fericita posesoare a unor premii in valoare de peste 50.000 de Euro constand intr-o masina decapotabila (Audi A3 Cabriolet), un telefon mobil Vertu, un ceas cu diamante Longines Dolce Vita, tratamente corporale de la Silhoutte, bijuterii de lux de la Zen Diamonds, rochii extravagante de seara oferite de Bien Savvy si tinute special create de catre Nissa, costume de baie de la I.D. Sarrieri, 2 saptamani petrecute in Miami, Los Angeles, Las Vegas, New York si Washington D.C si bineinteles experienta de 3 saptamani din Bahamas la finala internationala Miss Universe.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Miss Universe Romania, #Bianca Elena Constantin , #miss