Veste trista pentru fanii filmului "Cernobil". A murit unul dintre actorii principali din miniseria HBO
Vedete / Paul Ritter
Actorul britanic Paul Ritter a decedat luni seara, la varsta de 54 de ani, intristandu-i pe cinefilii care au urmarit miniseria "Cernobil", axata pe catastrofa nucleara produsa in Ucraina in 1986. Cunoscut si pentru rolurile din "Quantum of Solace" si "Harry Potter", Paul Riter a fost rapus de o tumora cerebrala cu care s-a luptat in ultimii ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Paul Ritter . Această zonă va concentra articolele categoriei Vedete din Ziare.Com care au subiectul principal: Paul Ritter.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Paul Ritter, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Vedete , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.