Sexy la peste 50 de ani - Cei mai atragatori actori trecuti demult de prima tinerete (Galerie foto)

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 08:58
20306 citiri
Sexy la peste 50 de ani - Cei mai atragatori actori trecuti demult de prima tinerete (Galerie foto)
Foto: Instagram/Richard Gere

David Beckham, in varsta de 40 de ani, a fost numit, recent, cel mai sexy barbat in viata de catre revista People. Huffington Post a facut propriul sondaj, crescand limita de varsta la peste 50 de ani, mergand pe principiul ca, la fel ca vinul, barbatii devin mai sofisticati pe masura ce inainteaza in varsta.

A fost ales cel mai sexy barbat al anului 2015

1. Sean Connery

Cititorii au votat, iar castigatorul are, surpriza, 85 de ani. E vorba despre Sean Connery, fost James Bond, cel care a fost numit de revista People "cel mai sexy barbat al secolului" in 1989, cand avea 59 de ani, fiind cel mai varstnic care a primit acest titlu.

Foto: Instagram/Sean Connery

A trecut timpul peste ei: Au fost cei mai sexy barbati. Iata cum arata acum (Galerie foto)

2. George Clooney

Pe locul doi, in urma voturilor cititorilor Huffington Post, s-a situat George Clooney, in varsta de 54 de ani. Considerat extrem de sexy, mai ales de cand i-au aparut primele fire albe de par, actorul a fost de doua ori declarat de People "cel mai sexy barbat in viata", in 1997 si 2006.

Foto: Facebook/San Gabriel Valley Humane Society

3. Harrison Ford

La 67 de ani, Harrison Ford da dovada de un spirit de aventura care-i face cinste, dar care ar fi putut sa-i ia si viata, daca ne amintim de recentul accident de avion, survenit in martie, in urma caruia a fost nevoit sa stea o vreme in spital.

Actorul din "Indiana Jones" este inca atragator, sustin fanii sai, chiar daca a fost declarat "cel mai sexy barbat in viata", tot de revista People, in 1998.

Foto: Instagram/Harrison Ford

4. Denzel Washington

Ajuns la 60 de ani, actorul era in fruntea clasamentului celor mai sexy barbati in 1996. Fanii sai sustin insa ca starul din "Malcolm X" arata chiar mai bine acum decat atunci.

Foto: Instagram/Denzel Washington

5. Brad Pitt

Nici nu mai conteaza ca e pe locul cinci, din moment ce una dintre cele mai sexy femei din lume, Angelina Jolie, il considera barbatul perfect. Brad Pitt, in varsta de 51 de ani, considerat in prezent chiar mai atragator decat la 20 de ani, a fost numit de doua ori barbatul perfect de aceeasi publicatie, in 1995 si in 2000.

Foto: Hepta.ro

Staruri care devin mai sexy pe masura ce imbatranesc (Galerie foto)

6. Richard Gere

Nici starul din "Pretty Woman" nu si-a pierdut farmecul, in ciuda varstei (66 de ani). In 1999 era numit "cel mai sexy barbat din lume".

Foto: Instagram/Richard Gere

7. Jeff Bridges

"The Dude", din "Big Lebowski", ajuns la varsta de 65 de ani, a avut dintotdeauna fanii sai infocati. Asta, chiar daca revista People nu l-a situat in niciun top.

Foto: Instagram/Jeff Bridges

8. James Brolin

Nici James Brolin, in varsta de 75 de ani, nu a fost inclus pana acum in astfel de topuri. Pe nedrept, spun cititorii Huffington Post, care, unii dintre ei, il situeaza chiar pe primul loc. Si tot pe nedrept, actorul este cunoscut mai mult prin prisma casatoriei cu Barbra Streisand decat pentru rolurile sale.

Foto: Hepta.ro

9. Liam Neeson

La 63 de ani, actorul Liam Neeson este foarte prezent nu numai pe marele ecran, ci si in visele multor doamne, dupa cum arata voturile in urma carora vedeta a fost plasata in Top 10 cei mai sexy barbati trecuti de 50 de ani. Marele sau atu e reprezentat de ochi, spun cei care au votat.

Foto: Instagram/Liam Neeson

10. Ralph Fiennes

Top 10 este inchis de britanicul Ralph Fiennes, in varsta de 52 de ani, cunoscut din "English Patient", dar si din seria filmelor Bond.

Foto: Instagram/Ralph Fiennes

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cei mai sexy barbati, #cel mai sexy People, #actori sexy poze, #barbati celebri sexy poze , #poze actori
Comentarii
Poza mrjo
mrjo
rank 5
Cat de mult imi placea demult sa ma joc in nisip...