Genunchii tradeaza varsta vedetelor (Galerie foto) - cum eviti problema

Marti, 26 Iunie 2012, ora 18:20
13398 citiri
Genunchii tradeaza varsta vedetelor (Galerie foto) - cum eviti problema

Poate ca vedetele reusesc sa arate impecabil mai tot timpul, isi rasfata corpul cu fel de fel de tratamente si se chinuiesc cu exercitii fiizice si diete in fiecare zi, dar anumite "defecte" se incapataneaza sa iasa la vedere si le dau de gol in ceea ce priveste varsta.

Una dintre partile corpului unde pielea se lasa cel mai repede si unde nici nu poate fi sustinuta este reprezentata de genunchi, potrivit Daily Mail. Colagenul din piele scade considerabil dupa 40 de ani, ducand la o epiderma lasata, zbarcita. Iata cateva asemenea exemple nefericite:

Catherine Zeta-Jones este o frumusete invidiata de multe femei pentru ca isi pastreaza talia perfecta si la cei 40 de ani pe care ii are, dar ridurile de la genunchi nu o "avantajeaza" deloc.

Atunci cand celebrul picior al Angelinei Jolie a iesit prin crapatura fustei, anul acesta, la Oscaruri, toti au observat genunchii ei ciudat de nodurosi, deloc feciorelnici.

Cam aceeasi problema o are si Eva Longoria, care la 37 de ani tine o dieta stricta pentru a-si pastra greutatea. Din pacate, genunchii ei ii tradeaza varsta.

Actrita din Basic Instinct, Sharon Stone, nu isi mai permite sa-si arate cu aceeasi dezinvoltura corpul, caci la 54 de ani genunchii ei sunt destul de ridati.

Tom Cruise parca intinereste pe zi ce trece, dar nu acelasi lucru se poate spune despre sotia sa, in varsta de 33 de ani, Katie Holmes, care are riduri premature in aceeasi zona sensibila.

Elle MacPherson, in varsta de de 48 de ani, are in zona genunchilor pielea usor lasata - macar asa stim sigur ca nu este vreo extraterestra care sa arate bine pana la 100 de ani.

Courteney Cox este dependenta de fitness, dar la 48 de ani nu se poate ca picioarele ei sa nu dea semne de oboseala.

La 44 de ani, Nicole Kidman se fereste de soare si arata perfect, dar genunchii ei nu mai arata ca in urma cu cativa ani.

Jennifer Aniston, 43 de ani, arata perfect, doar picioarele o dau de gol, transmitand faptul ca se afla in cea de-a cincea decada a vietii.

Poate ca chipul lui Melanie Griffith nu arata anii in care actrita s-a luptat cu drogurile, in trecut, dar genunchii ei sunt obositi dupa 54 de ani.

Se zvoneste ca Demi Moore a cheltuit 5.000 de lire pe o operatie de cosmetizare a genunchilor, acum cativa ani, dar actrita de 49 de ani ar trebui sa ceara banii inapoi, caci medicii nu au facut o treaba prea buna.

Poate ca este supermodel, dar fumatul, statul la soare si grasimea corporala foarte putina si-au pus amprenta asupra lui Kate Moss, in varsta de 38 de ani, mai ales in zona genunchilor.

Exercitii pentru o piele ferma la nivelul genunchilor

Genuflexiuni

Acestea sunt bune atat pentru picioare, cat si pentru posterior, ajutand genunchii prin intarirea muschilor coapsei externe. Nu e nevoie de echipament, aparate sau alte dotari pentru a face genuflexiuni. Poti avea grija de genunchii tai chiar la birou, intr-o pauza.

Incepe prin a sta drept, cu picioarele la nivelul umerilor. Tine talpile pe sol si apleaca-te asa cum ai face-o daca ai vrea sa te asezi pe un scaun. Ai grija ca genunchii sa nu depaseasca nivelul degetelor de la picioare cand le indoi, pentru ca exercitiul sa fie considerat unul corect. Repeta de 15 ori si fa 3 seturi, cel putin.

Extensii de picioare

Stai pe scaun, cu talpile pe podea si ridica un picior, indreptandu-l, acesta formand un unghi de 90 de grade cu trunchiul. Miscarile trebuie sa fie lente, pentru ca muschii sa lucreze, si cand piciorul este in extensie asteapta 3 secunde pana sa il cobori. Fa 3 seturi de cate 15 repetari pentru fiecare picior.

Pune-i la munca!

Alte modalitati prin care te poti asigura ca pielea de la nivelul genunchilor nu isi va arata varsta si cu atat mai putin nu se va lasa inainte de vreme sunt mersul pe bicicleta, alergatul, saritul coardei si urcatul si coboratul scarilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
#genunchi vedete inestetici, #genunchi piele lasata exercitii, #genunchi lasati sfaturi, #celebritati picioare urate , #poze vedete