Vedete din ce in ce mai sexy pe covorul rosu. Cine a intrecut limita? (Galerie foto)

Joi, 26 Februarie 2015, ora 08:21
13277 citiri
Vedete din ce in ce mai sexy pe covorul rosu. Cine a intrecut limita? (Galerie foto)
Foto: Hepta.ro

In ultima perioada celebritatile din toata lumea au luat parte la o multime de evenimente mondene, fie ca au fost premiile Oscar, alte astfel gale sau premiere de film.

Uitandu-ne peste fotografiile realizate de jurnalisti putem trage concluzia ca a fi sexy este ceva obligatoriu in aceasta lume, dar din dorinta de a impresiona unele artiste ajung sa exagereze in privinta tinutelor, in timp ce altora le iese perfect.

Rosie Huntington-Whiteley, modelul britanic care colaboreaza cu Victoria's Secret si care a inlocuit-o pe Megan Fox in filmul "Transformers", dar si iubita actorului Jason Statham, a riscat destul de mult cu rochia pe care a ales-o pentru Elle Style Awards 2015, care s-a desfasurat marti la Londra.

Christina Milian, aflata in stanga imaginii, i-a lasat fara cuvinte pe toti cei prezenti la premiera filmului "Focus", in care joaca si Will Smith. Actrita si cantareata a fost foarte indrazneata, iar curajul sau a adus-o in atentia presei.

Decolteu ravasitor pe covorul rosu (Foto)

La acelasi eveniment actrita Tia Mowry a optat pentru o tinuta care i-a lasat fundul la vedere. Ramane de vazut daca specialistii in moda vor comenta aparitia sa.

Petrecerile de dupa Oscar reprezinta un alt prilej pentru vedete sa isi etaleze formele. Exact asta a facut si Kylie Minogue la petrecerea Vanity Fair Oscar.

Vedete mici de inaltime, dar extrem de sexy (Galerie foto)

Se pare ca noua moda este reprezentata de sacoul purtat direct peste piele, avand in vedere ca tot mai multe artiste apeleaza la o astfel de tinuta. Asa a procedat si Naomi Watts la petrecerea Vanity Fair Oscar.

La aceeasi petrecere Jennifer Lopez a facut furori intr-o rochie realizata de Zuhair Murad.

Cei 52 de ani nu au intimidat-o pe Gina Gershon, care a afisat un decolteu impresionant la Tom Ford show - Autumn Winter 2015.

Miley Cyrus ne obisnuise cu aparitiile excentrice si a continuat in acelasi mod la showul Tom Ford.

Si sa nu le uitam pe Rita Ora si Irina Shayk ale caror tinute nu mai au nevoie de alte comentarii.

O surpriza a ultimelor zile a fost Lindsay Lohan, care a fost destul de cuminte la aparitia pe covorul rosu de la Elle Style Awards 2015. Rochia sa a purtat semnatura Pa5h.

Foto: Hepta.ro

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vedete rochii covor rosu, #vedete sexy covor rosu, #Vedete sexy , #poze vedete