Vedete speciale, cu imperfectiuni care le-au adus celebritatea (Galerie foto)

Joi, 25 Iulie 2013, ora 08:08
15459 citiri
Vedete speciale, cu imperfectiuni care le-au adus celebritatea (Galerie foto)

Cine spune ca toate vedetele sunt dependente de cultul perfectiunii? Cateva dintre ele si-au asumat micile "defecte" fizice, dovedind ca acestea nu te impiedica sa devii un star international.

Chirurgia estetica reprezinta un aliat de nadejde in lumea stralucitoare a show bizz-ului, insa exista si staruri care nu s-au grabit sa ajunga in cabinetul esteticianului pentru a-si corecta micile imperfectiuni. Acestea au mizat pe "diferenta" in ceea ce priveste aspectul fizic si au castigat.

Iata cateva vedete indragite, speciale prin acel "ceva" distinctiv, care le-a ajutat sa cunoasca celebritatea, potrivit Closermag.

"Marca" Jennifer Lopez este reprezentata de posteriorul sau generos, pe care vedeta nu a cautat niciodata sa-l ascunda. Dimpotriva, l-a pus in evidenta prin costume de scena sumare, acest lucru fiind pe placul fanilor sai.

Vanessa Paradis a cunoscut succesul de foarte tanara (la 14 ani, prin hitul "Joe le Taxi") si nu a dorit sa schimbe nimic din infatisarea cu care publicul a indragit-o. Strungareata pe care o are, foarte evidenta, face parte din personalitatea sa, si nu a impiedicat-o sa devina chiar imaginea celebrei firme Chanel.

Devenita celebra prin rolul Rachel din seria "Friends", Jennifer Aniston si-a cucerit publicul prin naturalete, barbia patratoasa si proeminenta facand parte din farmecul sau.

Gisele Bundchen este cel mai bine platit manechin al lumii. Nu defileaza decat pe sume impresionante, celebra marca Victoria's Secret renuntand la serviciile sale din cauza tarifelor ridicate. In prezent cunoaste un succes impresionant, chiar daca la inceput agentiile de moda aveau o problema in ceea ce o priveste: nasul proeminent. Tatal sau a fost cel care a convins-o sa nu si-l "ajusteze" cu ajutorul chirurgului si se pare ca a avut mare dreptate.

Sarah Jessica Parker este recunoscuta pentru fizicul sau atipic. Despre corpul sau se spune ca este unul de vis, insa acest lucru nu este valabil si pentru fata. Vedeta a apreciat ce i-a oferit mama natura, ochii sai fiind atat de expresivi, incat putin mai conteaza ca nasul sau este unul cu cocoasa.

Cara Delevingne este considerata "noua Kate Moss" in lumea manechinelor. Tanara britanica a relansat o tendinta a anilor '80, facand un atu din sprancenele sale stufoase.

Actrita Kristen Stewart nu este obsedata de perfectiune, nefacand eforturi pentru a-si ascunde urechile mari. Acestea nu ii stirbesc insa cu nimic femininitatea.

Julia Roberts are o gura despre care se poate spune ca este disproportionata fata de restul trasaturilor fetei. Insa ar mai fi marcat vedeta din "Pretty Women" in aceeasi masura publicul daca nu avea acest zambet larg?

Actrita americana Kristen Dunst lumineaza ecranul prin aspectul sau diafan. Nu a cerut ajutorul stomatologului pentru a-si alinia cei doi dinti pozitionati mai in fata, ceea ce a dat personalitate zambetului sau.

Figura actritei Reese Witherspoon este una atipica, data fiind barbia sa triunghiulara si proeminenta, insa nimeni nu poate contesta puterea sa de seductie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete imperfectiuni fizice, #staruri mici defecte fizice, #frumusete atipica vedete, #vedete imperfecte poze, #celebritati aspect atipic, #vedete iperfectiuni , #poze vedete