Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Roxana Ciuhulescu, despre cununia religioasa: Putini stiau ca sunt insarcinata - Detalii despre noaptea nuntii Interviu

Miercuri, 24 Iunie 2015, ora 07:48
10349 citiri
Roxana Ciuhulescu, despre cununia religioasa: Putini stiau ca sunt insarcinata - Detalii despre noaptea nuntii Interviu
Foto: Antena 1

Cei care au trecut deja prin experienta nuntii au multe de impartasit si ar fi si pacat sa tina doar pentru ei detaliile amuzante sau suculente ale zilei de pomina. Roxana Ciuhulescu, maritata acum opt ani, ne-a povestit cum a fost la cununia civila si religioasa, cum au fost petrecerea si noaptea nuntii.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Roxana ne-a dat detalii legate de luna de miere, dezvaluind faptul ca nu a stat prea mult in camera. De inteles atunci cand afli ca decorul era Seychelles.

Cum e cu noaptea nuntii? Razvan Fodor raspunde: E banc de-a dreptul! Interviu

Am aflat cu surprindere si cateva obiceiuri mai putin stiute ce tin de toate aceste ceremonii. In plus, Roxana Ciuhulescu, ce va putea fi vazuta curand in emisiunea "Splash! Vedete la apa", are si un sfat pentru femeile care vor fi mirese pentru prima oara.

Esti casatorita de ceva vreme. Care-i primul gand care-ti trece prin cap legat de ziua/noaptea nuntii voastre?

O daaa, sunt casatorita de 8 ani si, cand ma gandesc la casatorie, ma gandesc de fapt la 2 casatorii. (rade) Doua, pentru ca noi ne-am casatorit civil pe 25 mai si pe 15 septembrie ne-am cununat religios, iar intre cele doua date a aparut si un copil, Ana Cleopatra.

Daca ne referim strict la cununia religioasa, deci la ziua in care am fost mireasa, ei, bine, pentru mine a fost una destul de obositoare. Eram insarcinata in patru luni, eram deja obosita de la biserica, iar la petrecere ma simteam si mai obosita. Mai rau a fost ca nu puteam sa beau decat apa, veneau invitatii, ciocneam sampanie si doar mimam ca beau.

Putini stiau ca sunt insarcinata si era ciudat. Facusem deja falcute, insa rochia ascundea bine burta, asa ca nu trebuia sa dau explicatii.

Noaptea nuntii? Mhhh... Am cazut lata. Pardon, lunga, intr-un somn bustean! Deci... romantic tare. (rade)

Pe o scara de la 1 la 10, cat de obositor a fost? Ai mai face-o din nou?

Eu cunosc putine cupluri care s-au distrat cu adevarat la nunta lor. Este greu, intri in ringul de dans, tii ritmul, apoi vine Cutarita sa te pupe ca a venit sau ca a plecat, apoi vrei sa mananci ceva si cineva vine si te ia la dans. Apoi unora le trece prin cap sa fure mireasa si stai sa gestionezi, sa te lasi furata sau sa ramai la petrecere?

La noi a fost simplu, ne-a furat pe amandoi si niciunul din noi nu a stiut de celalalt. Nu cred ca as mai avea rabdarea s-o fac din nou, sincer.

Ati avut parte de ceva intamplari memorabile/ghinioane/nesincronizari?

Nu, totul a mers snur.

Privind acum pozele de la nunta, ce vezi?

Vad un mire subtirel si tras prin inel si o mireasa cu falcute, dar radiind de fericire. (rade)

L-ai calcat pe picior? Gaina s-a dansat? Ce alte obiceiuri s-au mai regasit la nunta voastra?

O, daaa, am tinut la obiceiuri. In primul rand, amandoi am pasit cu dreptul la Primarie. Se spune ca cei care isi iau nasi necununati ajung sa se desparta, asa ca noi ne-am ales nasi cununati si care aveau o relatie indelungata si frumoasa. Am tinut cont de traditii, de ce mi-a zis mama sau de ceea ce m-a rugat nasa (mama spirituala).

Cand eram acasa si ma pregateam de cununie, au venit femeile maritate si mi-au cantat "Ia-ti mireasa ziua buna", nasa mi-a pus jartiera pe picior si mi-a prins voalul, nasul mi-a rupt turta in fata casei, iar in biserica nu am intrat pana ce nasa nu mi-a scris pe talpi numele domnisoarelor care doreau sa se marite. Nasul mi-a acoperit fata cu valul si m-a condus la altar.

In biserica auzeam soapte de la femei maritate, sa-l calc pe picior pe sot. Si m-am conformat. (rade) Gaina sau cearceaful nu s-au jucat, insa buchetul s-a aruncat, jartiera a fost scoasa cu dintii de sot si aruncata la flacai, iar spre dimineata s-a mancat ciorba de potroace. A fost o nunta frumoasa, de care imi aduc aminte cu drag si nostalgie.

Roxana Ciuhulescu, despre fotbal, crosetat: Sufletul meu va fi mereu alaturi de armata Interviu

Aveti vreo poveste legata de vreun invitat mai ghidus sau "cu chef"?

Era o invitata pusa pe sotii care mi-a furat sotul, insa a ramas cu buza umflata pentru ca, in acelasi timp, am fost si eu furata, asa ca nu prea a obtinut mare lucru pe el. Noroc ca totul s-a intimplat repede.

Tu cu ce ai fost rascumparata? Acum ce-ai cere, daca ar fi dupa tine?

Am fost furata de prietenele mele si, in fuga, era sa cad si sa-mi rup piciorul. Eram si insarcinata. Am fost rascumparata, insa... nu mai tin minte cu ce. (rade) Acum nu m-as mai lasa furata.

Luna de miere a fost una clasica sau nu? Proportional, cat ati stat in camera si cat in afara ei?

Am fost in Seychelles si a fost de vis. Am stat destul de putin in camera, era si pacat sa stam acolo cu asa peisaj de vis in exterior. Nunta nu as mai face, dar in luna de miere m-as mai duce o data. (rade)

Cu mintea de acum, ce sfat i-ai da unei femei aflate la primul maritis?

Sa-si organizeze nunta asa cum a visat-o ea, nu mama soacra! (rade)

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Roxana Ciuhulescu noaptea nuntii, #Roxana Ciuhulescu nunta, #Roxana Ciuhulescu insarcinata, #Roxana Ciuhulescu insarcinata mireasa, #Roxana Ciuhulescu casatorie, #noaptea nuntii vedete, #nunti vedete , #Roxana Ciuhulescu