Care este cea mai frumoasa asistenta TV? - Sondaj Ziare.com

Marti, 21 Mai 2013, ora 10:26
11703 citiri
Care este cea mai frumoasa asistenta TV? - Sondaj Ziare.com

A fi asistenta TV a ajuns un ideal pentru multe dintre tinerele romance, daca judecam dupa batalia data pentru scaunul lasat gol de Daniela Crudu la "Un show pacatos". Locul a fost ocupat saptamana trecuta.

Aproape fiecare emisiune mondena are una sau doua asistente TV - tinere simpatice si dornice de a se face remarcate. Insa care dintre ele este cea mai frumoasa?

Iuliana Luciu, sora mai mica a Nicoletei Luciu, face parte din echipa emisiunii "Acces Direct", care se difuzeaza de luni pana joi de la 17:00, la Antena 1. A fi asistena nu reprezinta ceea ce isi doreste tanara si tocmai de aceea a urmat cursurile unei scoli de televiziune pentru a se asigura ca are mai multe sanse de a prezenta propria emisiune.

Rodica Miron este asistenta lui Mihai Morar la emisiunea "Rai da' buni". Ea a fost colega o buna perioada de timp cu Cezara Darie, insa aceasta a fost concediata din cauza unor neintelegeri cu reprezentantii Antenei 2.

O tanara care s-a tinut cat mai departe de primele pagini ale ziarelor sau cel putin a incercat este Ana-Maria Barnoschi, asistenta lui Liviu Varciu de la emisiunea "Roata Norocului". Inainte de a face parte din familia Kanal D, Ana Maria a dansat pentru artisti precum Inna, Antonia si Pepe.

Foto: Facebook/Ana-Maria Barnoschi

Una dintre castigatoarele locului de asistenta TV in emisiunea lui Dan Capatos este Loredana Chivu, cea care a mai fost in aceasta postura. In ultima etapa a concursului pentru gasirea unei inlocuitoare a Danielei Crudu, Loredana a primit peste 37.000 de Like-uri de la telespectatori.

Foto: Facebook/Loredana Chivu

Cea mai noua tanara care a intrat in familia asistentelor este Ana Maria Mocanu, cunoscuta drept "Fata de la miezul noptii", porecla venind de la emisiunea pe care o prezenta la Taraf TV. In prezent, ea este la "Un show pacatos", impartind scaunul cu Loredana Chivu.

Foto: Facebook/Ana Maria Mocanu

De curand si baietii de la "Neatza cu Razvan si Dani" si-au ales o noua vecina. Aceasta este Flavia Mihasan.

Foto: Facebook/Flavia Mihasan

Ziare.com te invita la vot. Care este cea mai frumoasa asistenta TV?

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#asistenta tv frumoasa sondaj, #asistenta tv sondaj, #cea mai frumoasa asistenta, #asistente TV emisiuni , #show