Inca cinci femei il acuza de violente sexuale pe celebrul Luc Besson

Joi, 29 Noiembrie 2018, ora 11:28
4813 citiri
Inca cinci femei il acuza de violente sexuale pe celebrul Luc Besson
Foto: Facebook/ Luc Besson

Inca cinci femei il acuza pe regizorul francez Luc Besson de violente sexuale, potrivit mass-media locale. Asta la 6 luni dupa ce o tanara actrita l-a acuzat pe Besson ca a violat-o.

Citeste detalii aici - Mai multe femei il acuza pe regizorul Luc Besson de violente sexuale

Noile acuzatii vin de la studente de la o scoala de film din Paris, de la un fost model, dar si de la o fosta angajata a regizorului. Astfel, numarul de femei care ii aduc astfel de acuzatii cineastului se ridica la 9, scrie France24.

Printre acestea se numara si o fosta asistenta personala, care a declarat pentru Mediapart ca s-a simtit fortata sa intretina relatii sexuale cu Besson in hoteluri de lux din Paris.

Femeia a povestit ca a fost invitata la cina in apartamentul lui Besson din hotelul Meurice, cand nu avea o locuinta a sa si apelase la mai multi prieteni de-ai ei sa o ajute sa isi gaseasca un job. In acest context, Besson s-ar fi oferit sa ii fie "protector" si i-a cerut sa se aseze in poala lui si sa-i dea un "sarut mic".

"Nu stiu de ce am lasat sa mi se intample asta", spune victima. Ea acuza ca dupa acest moment a intretinut relatii intime cu cineastul, insa ea nu si-ar fi dat acordul. "Am ramas impietrita. Aveam o parere atat de buna despre el la acel moment. Il consideram un rege sau un zeu".

Avocatul regizorului a refuzat sa comenteze noile acuzatii.

Regizor, scenarist si producator, Luc Besson, care are in spate o cariera de peste un sfert de secol, este proprietarul companiei EuropaCorp, prin intermediul careia a produs peste 50 de filme. Besson a inceput sa scrie povesti din plictiseala - se spune ca a terminat primele versiuni ale scenariilor "Al cincilea element" si "Marele albastru" pe cand era adolescent.

Criticii il identifica pe Besson drept o figura centrala a miscarii Cinema du look (stil extrem de specific si de vizual prezent in cinematografia anilor '80 - inceputul anilor '90) . "Metroul", "Marele albastru" si "Nikita" sunt considerate exemple ale acestei scoli stilistice, care prefera stilul substantei si spectacolul povestii.

In ultimii ani, Besson a scris si a produs nenumarate filme de actiune, precum seriile "Taxi" si "Curierul" si peliculele "Sarutul Dragonului" si "Dresat pentru a ucide", ambele cu Jet Li.

A.D.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Luc Besson agresiune sexuala, #Luc Besson viol, #acuzatii regizor Luc Besson , #showbiz