Anamaria Ferentz, la un pas de moarte din cauza unei alergii

Marti, 12 Februarie 2008, ora 08:20
2644 citiri
Anamaria Ferentz, la un pas de moarte din cauza unei alergii

Cantareata Anamaria Ferentz a trecut recent printr-o intamplare groaznica, informeaza Gardianul in editia de marti. Ea s-a trezit, din senin, cu o alergie puternica, provocata, probabil, de produsele din soia pe care le consuma. Alergia s-a agravat in doar cateva ore, iar artista s-a aflat la un pas de a face stop cardiac. Pentru a evita acest lucru, medicii au tinut-o sub perfuzii cateva ore bune si i-au administrat doze de adrenalina.

Anamaria a povestit ca intamplarea a avut loc in perioada concertelor de sarbatori. Artista a cantat in mai multe orase, printre care si Petrosani, unde s-a imbolnavit. "Imi aduc aminte ca era ultima seara de concert la Petrosani, dupa care trebuia sa plecam la Ramnicu Valcea. Seara am cantat, iar a doua zi am mers la schi. Dupa ce m-am intors de pe partie si m-am schimbat, am vazut ca am niste bubite pe mine. Am mers la farmacie si am cumparat niste medicamente, iar apoi m-am intors pe partie.

Nu m-am gandit ca se va agrava. Seara, cand am ajuns in camera de hotel si am intrat la dus, am ramas socata. Tot corpul imi era umflat, eram desfigurata. Am mers imediat la spital, unde am stat cinci ore cu perfuzii. Era cat pe ce sa fac stop cardiac, asa ca doctorii mi-au injectat adrenalina. Puteam sa mor, a fost cumplit!", a declarat in exclusivitate pentru Gardianul, Anamaria.

Dupa ce a stat cateva ore bune sub observatia medicilor, Anamaria si-a revenit si a putut pleca la hotel. Doar ca, pe parcursul noptii, starea ei s-a inrautatit. "In aceeasi zi am plecat de la spital, pentru ca imi trecuse alergia, iar dimineata, am pornit spre Ramnicu Valcea. Pe drum, a inceput iar sa ma manance pielea si am constatat ca iar incepusem sa ma umflu, asa ca am mers din nou la spital, de data aceasta in Ramnicu Valcea. Si aici am patit acelasi lucru.

Am stat toata ziua cu perfuzii si am primit adrenalina, fiind in pericol de stop cardiac. Pe seara, am inceput sa ma simt mai bine, si doctorii mi-au dat voie sa plec. Mi-a fost putin frica, ca nu cumva sa revina, dar am avut noroc. Nu stiu ce mi-au facut doctorii de aici, dar m-au vindecat complet. In toate zilele astea, si cateva dupa, nu am mancat decat paine fara sare cu iaurt. Din cauza asta am slabit foarte mult, aratam foarte rau. Oricum, am recuperat dupa. Am mancat ca nebuna", a mai spus cantareata.

Anamaria nu stie exact de la ce a facut aceasta alergie, insa crede ca de vina ar putea fi produsele din soia pe care le consuma. "Nu pot sa-mi dau seama de la ce am patit asa ceva. Cel mai probabil, mi se trage de la produsele din soia. Nu stiu, dar cred ca totusi contin carne. Eu stiu ca sunt alergica la carne inca de pe vremea cand eram un copil, si tocmai de aceea am devenit vegetariana, nu de fite, asa cum spune lumea", a mai spus cantareata.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ferentz, #alergie, #Anamaria , #stiri mondene