Bodo vrea sa revina in forta, cu o silueta sexy

Sambata, 29 Martie 2008, ora 10:23
2837 citiri
Bodo vrea sa revina in forta, cu o silueta sexy

Fostul ginere al presedintelui Traian Basescu, Bodo (Bogdan Marin) de la Proconsul, vrea sa-si recucereasca fanele si sa atraga din nou toate privirile. Dar nu oricum, ci revenind in forta cu o silueta de Don Juan. In doar doua saptamani, Don Juan de Romania a reusit sa dea jos sapte kilograme hranindu-se exclusiv cu carne, scrie Gardianul in editia de sambata.

Pentru ca in ultimul timp organizatorii nu-i mai dau tarcoale si fanele nu se mai bat pe posterele cu el, noul impresar al lui Bodo, Joey de Alvare, l-a trimis direct la nutritionistul sau personal. Solistul de la Proconsul urmeaza un regim draconic, menit sa-l scape de cel putin 20 de kilograme.

Fiindca are interzis cu desavarsire sa faca sport, pe motiv ca i-ar dauna grav sanatatii orice vizita la sala de sport, lupta lui Bodo cu cele 120 de kilograme ale sale este una grea. Pentru ca nu are voie sa faca sport, solistului de Proconsul i s-a recomandat sa faca plimbari si sa aleaga mersul pe jos in locul masinii, in cazul in care acest lucru va fi posibil, sauna si masajul.

Bodo trece la legume

Dupa ce timp de doua saptamani a mancat numai carne, rubiconul va schimba meniul cu legume pentru alte doua saptamani. Fiindca va incepe dieta de morcovi, salata verde sau fasole verde, iar tentatiile din oras sunt mult prea mari, Bodo isi gateste singur mancarea.

De summit, Bodo pleaca la pescuit

Pentru a evita aglomeratia din Capitala si restrictiile impuse de politie pe toata durata summit-ului NAO, Bogdan s-a hotarat sa plece de parte de Bucuresti, la pescuit, unde va ramane sapte zile.

Solistul de la Proconsul va impusca, astfel, doi iepuri dintr-o lovitura: se va relaxa cu undita in mana pe marginea baltii, dar va si evita cu aceasta ocazie alte tentatii culinare care ii fac cu ochiul la tot pasul.

"Chiar daca este greu, nu intentionez sa ma opresc pana nu ajung la cel putin 100 de kilograme", si-a asigurat Bodo fanele.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#bodo, #proconsul, #bogdan marin, #Basescu , #stiri mondene