Carla Bruni neaga ca ea sau Sarkozy ar avea aventuri

Vineri, 12 Martie 2010, ora 11:31
1607 citiri
Carla Bruni neaga ca ea sau Sarkozy ar avea aventuri

Presa franceza a anuntat, zilele trecute, ca sotii Sarkozy ar avea aventuri extraconjugale, fapt negat chiar de Prima Doamna, Carla Bruni, care spune ca nimic nu e adevarat si ca sotul ei nu ar insela-o.

Interesant este ca interviul in care Bruni face aceste declaratii este inregistrat de Sky News inca de acum o saptamana, cand scandalul nu aparuse inca in presa. L'Express scrie chiar ca informatiile legate de aventurile extraconjugale ale familiei prezidentiale franceze au fost lansate de un jurnalist pe Twitter pentru a vedea cat de repede se imprastie vestea.

Sarkozy si Carla Bruni au amandoi aventuri extraconjugale?

De altfel, chiar Bruni, in varsta de 42 de ani, declara ca totul este o "farsa", o inselatorie, si ca sotul ei nu ar insela-o niciodata, relateaza Daily Mail. Palatul Elysee a refuzat sa comenteze pe aceasta tema.

Prima Doamna a Frantei a descris povestea de dragoste dintre ea si presedinte ca fiind una veritabila. "Ati vazut vreo fotografie cu el avand o aventura?", a intrebat ea retoric.

Intrebata daca crede ca mariajul lor va dura vesnic, Bruni a facut o pauza spunand apoi: "Cred ca mariajul ar trebui sa fie pentru totdeauna, dar cine stie ce se va intampla".

"Mi-as dori sa dureze vesnic, asta e speranta mea, dar am putea muri maine", a mai spus fostul model.

Presedintele francez viziteaza Marea Britanie vineri, insa fara sotia sa, ceea ce a adaugat o noua dimensiune scandalului.

In 2007, Carla Bruni declara pentru Figaro Madame: "Sunt monogama din cand in cand, dar prefer poligamia". Tot ea spunea atunci: "Iubirea dureaza multa vreme, dar dorinta arzatoare doar 2 - 3 saptamani".

De altfel, relatiile Carlei Bruni sunt de notorietate, printre barbatii care s-au preumblat prin viata ei fiind atat intelectuali, cat si staruri rock, precum Mick Jagger sau Eric Clapton, actuala Prima Doamna avand si un copil dintr-o relatie anterioara.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#aventuri Sarkozy, #Carla Bruni infidelitate, #aventuri extraconjugale Sarkozy, #Carla Bruni amant, #infidelitate Sarkozy , #stiri mondene
Comentarii
Poza qeIu
qeIu
rank 1
Cu ele in frunte Romania nu ne vom satura niciodata!