Celine Dion povesteste cum si-a salvat casnicia

Miercuri, 24 Iulie 2013, ora 22:25
6400 citiri
Celine Dion povesteste cum si-a salvat casnicia

Cantareata canadiana Celine Dion a spulberat mitul armoniei perfecte din casnicia sa, marturisind cunoscutului reporter american Robin Leach ca mariajul sau nu a stat intotdeauna pe roze.

"Rene si cu mine am trecut prin momente dificile. Nu a fost intodeauna usor. Au existat tensiuni intre noi. Nu este chiar simplu sa fii sot si sotie si sa si lucrezi impreuna. A trebuit sa facem fata presiunilor suplimentare legate de spectacole, calatorii, concerte... A fost dificil", marturiseste Celine Dion, adaugand ca se inchisese in sine, sperand ca problemele vor trece cu timpul, aflam din 7sur7.be.

Situatiile incordate din cuplu nu au disparut de la sine, insa, din fericire, nu s-a ajuns la destramarea casniciei, salvarea venind din apropierea care se naste din comunicare.

"Pana in urma cu sapte ani, Rene si cu mine nu comunicam corect. O buna prietena mi-a vorbit despre deschiderea care trebuie sa fie intr-un cuplu, despre comunicarea de pe picior de egalitate si tinandu-se cont de un respect reciproc", spune cantareata, adaugand ca acesta a fost inceputul unei relatii cu adevarat solide intre ea si sotul sau.

"Comunicarea a schimbat relatia noastra. Sotul meu a devenit cel mai bun prieten al meu. Astazi avem incredere unul in altul. Traim unul pentru altul", spune cu convingere cantareata de 45 de ani.

Casnicia dintre Celine Dion si Rene Angelil este privita ca una dintre cele mai solide din lumea celebritatilor, in ciuda diferentei de varsta de 26 de ani. Cei doi s-au cunoscut in anul 1980, cand cantareata avea doar 12 ani, Rene Angelil devenindu-i managerul care o va conduce catre o recunostere mondiala.

S-au casatorit in 1994, avand impreuna trei baieti: cel mare in varsta de 12 ani, iar gemenii in varsta de trei ani. Celine Dion nu a ascuns faptul ca pentru a ramane insarcinata a apelat la fertilizarea in vitro, recunoscand ca si-ar fi dorit foarte mult si o fetita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Celine Dion Rene Angelil, #Celine Dion momente dificile casnicie, #Celine Dion salvare casnicie, #Celine Dion familie , #stiri mondene