Cheeky Gabriela, obligata sa faca sex oral la 14 ani

Luni, 21 Iulie 2008, ora 07:37
9822 citiri
Cheeky Gabriela, obligata sa faca sex oral la 14 ani

Cantareata de origine romana Gabriela Irimia, cunoscuta drept una din gemenele de la Cheeky Girls, a dezvaluit pentru publicatia britanica "News of the World" ca cea mai neagra zi din viata ei a fost aceea in care a pierdut copilul lui Lembit.

Declaratiile socante ale romancei nu se opresc aici: la 14 ani a fost victima unei tentative de viol, care a marcat-o pe viata, iar din relatia cu Opik spune ca nu a avut decat de suferit si regreta pana si "faptul ca s-a logodit cu el".

Agresata sexual la 14 ani

Gabriela a povestit ca "la 14 ani a fost agresata sexual si ca acest fapt a marcat-o pe viata". Toul s-a intamplat la Cluj, dupa o petrecere, cand un tanar de 21 de ani a fost cat pe ce sa o violeze.

"Era cunoscut in tot orasul drept un gigolo. Si in seara aceea pusese ochii pe mine. Am iesit sa ne plimbam prin parc noaptea si el m-a lipit de un copac, m-a imobilizat in timp ce incerca sa ma dezbrace. M-a impins in genunchi si m-a obligat sa ii fac sex oral. A fost atat de violent si amenintator, incat a trebuit sa fac ce mi-a cerut", a povestit ingrozita Gabriela. Dupa ce a scapat din mainile violatorului s-a dus direct la politie unde a povestit tot.

A pierdut copilul lui Opik

Pe de alta parte, Gabriela spune ca nimic nu se compara cu momentul in care a pierdut copilul facut cu Opik.

Gabriela nu i-a spus nici macar mamei ei despre faptul ca a ramas insarcinata si a tinut secret evenimentul, intentionand sa ii faca o surpriza iubitului ei. Nu a mai apucat. Sarcina a suferit complicatii si cantareata de origine romana a fost nevoita sa o intrerupa. Asta in cel mai discret mod cu putinta.

"Nu puteam sta in picioare. Aveam cutite in stomac. Ma izolasem in casa si nu voiam sa mai vorbesc cu nimeni. Atunci am inteles ca ceva nu este in regula. Intr-o zi am inceput sa sangerez si am strigat-o pe mama (Margit), care a inlemnit. Eram in saptamana a sasea de sarcina si situatia era tragica", a povestit Gabriela.

Pe 21 iunie Gabriela facea intrerupere de sarcina. Relatia ei cu Opik incepea sa se indrepte catre final. Culmea ironiei, cu doar doua saptamani inainte de despartire, politicianul britanic de 43 de ani a spus intr-un interviu ca isi doreste un copil cu Gabriela.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Gabriela Irimia, #Lembit Opik, #Cheeky Girls, #politician , #stiri mondene
Comentarii