Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cioaca isi inseala amanta

Miercuri, 03 Decembrie 2008, ora 08:39
2601 citiri
Cioaca isi inseala amanta

O bruneta, o blonda si naluca unei sotii pe care parca a inghitit-o pamantul. Acestea sunt, mai nou, femeile din viata politistului Cristian Cioaca. Bruneta este, desigur, amanta care i-a luat locul Elodiei Ghinescu, nevasta disparuta in imprejurari misterioase... Cine e blonda?

"Vreau sa-mi refac viata", s-a tanguit Cristian Cioaca de cate ori a avut ocazia, sustinand ca este, intr-un fel, doar o victima a unei intamplari ciudate care i-a marcat viata: disparitia, in uirma cu un an si trei luni, a sotiei lui, Elodia Ghinescu, conform Libertatea.

Acuzat ca si-a ucis sotia si i-a ascuns cadavrul, Cioaca a invinuit-o, la randu-i, in lipsa, pe mama copilului sau, categorisind-o drept cauza tuturor problemelor sale. Nici nu mai e de mirare ca, in vara, politistul si-a gasit o partenera noua, o pitesteanca de nici 30 de ani.

Totul pentru Patrick!

De altfel, atat de mare parea dragostea, ca, imediat, Cioaca s-a mutat cu femeia in apartamentul acesteia din Pitesti si a bagat divort de Elodia, explicand ca vrea sa-si intemeieze o noua familie. Totul, spunea el, pentru micutul Patrick, baietelul lui si al Elodiei, care va implini in curand patru ani si care are nevoie de o mama.

Insa visul unui mariaj nou si al familiei fericite pare sa se clatine din nou. Iar de vina e, culmea, chiar politistul care, potrivit unor surse bine informate, citate de Libertatea, a ajuns sa-si insele amanta!

De ceva timp, relatia dintre Cioaca si iubita lui, Mihaela Juganaru, a inceput sa scartaie, cei doi despartindu-se chiar vreme de o saptamana. De vina ar fi o a treia persoana, o blonda de 28 de ani.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Cristian Cioaca, #amanta, #inselat, #blonda , #stiri mondene